Δημήτρης Κεχαγιάς: Η αλλαγή που έκανε στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το Big Brother

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη, ο Γρηγόρης Τσεκούρας και ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Big Brother

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε ποιοι θα συνεχίσουν στο παιχνίδι και ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, στο χθεσινό live.

Ο παρουσιαστής έκανε γνωστό πως ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχωρεί από το Big Brother είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς. 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό

απόσπασμα!

Ωστόσο, ύστερα από την αποχώρησή του από το reality του ΣΚΑΪ, ο ίδιος δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση στα social media, όμως έχει κάνει δύο αλλαγές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο λογαριασμός του Δημήτρη Κεχαγιά ήταν αρχικά ιδιωτικός και μετά την αποχώρησή του από το Big Brother έγινε δημόσιος. Επίσης, ο ίδιος απενεργοποίησε τη δυνατότητα να του σχολιάζουν οι followers του κάτω από τις αναρτήσεις του.

Δείτε παρακάτω το προφίλ του στο Instagram:

Διαβάστε περισσότερα:

Έκπληξη! Δείτε ποιος θα είναι quest κριτής στο αποψινό live του J2US!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο πατέρας του απαντά πρώτη φορά στους επικριτές του γιου του για τη δήλωση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Σχηματίστηκε φάκελος για τον καβγά του Δημήτρη Κεχαγιά στο Big Brother – Η επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα