Δημήτρης Φιντιρίκος: Κατέθεσε μήνυση στον Ηλία Γκιώνη για τις κατηγορίες περί εμπλοκής στην υπόθεση βιασμού 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μια 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είδε το όνομά του να εμπλέκεται στην υπόθεση που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες και τοποθετήθηκε μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας μια μακροσκελή ανάρτηση όπου διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή. Μάλιστα, τόνισε πως αυτές τις ημέρες βρισκόταν στο εξωτερικό με τη σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα και τη μητέρα του.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα.

Σήμερα το μεσημέρι (16/01), ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα», πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη για τις κατηγορίες περί εμπλοκής στην υπόθεση βιασμού και εκκρεμεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η 73χρονη μητέρα του επιχειρηματία είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γαρμπή για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν έρμαιο στις ορέξεις τους, νιώθω ντροπή»

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η απρόσμενη κίνηση που παραλίγο να «χαλάσει» την πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη

Βίκυ Καγιά: Θα παρουσιάσει του χρόνου το πρωινό του Star; – Η απάντηση του μοντέλου

Keywords
Τυχαία Θέματα