Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο του -«Κοιτάει την μαμά του και λιώνει»

Στην Εύβοια βρέθηκαν τις προηγούμενες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλέξανδρου και έκαναν camping μαζί με καλούς φίλους τους.

Από το πλευρό τους δεν έλειπε φυσικά ο 6 μηνών γιος τους, νουνίτο, όπως τους αρέσει να τον αποκαλούν.

Η επιχειρηματίας και ο παρουσιαστής απόλαυσαν την σύντομη εξόρμησή τους και μοιράστηκαν αρκετά σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Σήμερα (26/6), οι δυο γονείς επέστρεψαν

στο σπίτι τους με το μωράκι τους και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής απαθανάτισε τον μπέμπη του την ώρα που καθόταν στον καναπέ του σαλονιού τους και έγραψε: «Αυτός ο κύριος κοιτά την μαμά και λιώνει».

Η αποκάλυψη για το όνομα του γιους τους

Μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, η influencer ανέβασε ένα νέο βίντεο στο Instagram και αποκάλυψε πως η ίδια και ο αγαπημένος της έχουν βρει όνομα για το μωράκι τους, ωστόσο δεν το φωνάζουν ακόμα με αυτό.

«Με ρωτάτε πάρα πολλοί πώς λένε το μωράκι μου. Έχουμε βρει όνομα με τον Δημήτρη, αλλά προς το παρόν το λένε: πιράνχας, νουνίτο και διάφορα τέτοια, γιατί είναι πολύ μικρός και δεν μου πάει η καρδιά να το πω με το μεγαλίστικο ακόμα. Δίκιο δεν έχω; Είναι αυτός για να έχει κανονικό όνομα; Ο μικρός ο μαλλιαρόγιωργας. Δεν τον λένε Γιώργο, υστερόγραφο», είχε πει η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που είχε ανέβασει στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Το χειρότερο “Survivor” ήταν αυτό που γινόταν έξω στις εκπομπές»

Απίστευτη αποκάλυψη από την Τάμτα: «Τα γαρύφαλλα που πετάνε στα μπουζούκια, στην Γεωργία τα βάζουμε…»

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, φοβόμουν μην πεθάνει η μαμά μου και ο σκύλος μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα