Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η έκπληξη της Ιωάννας Τούνη στην πρεμιέρα του «Χαμογέλα και πάλι» -Βρήκαν όνομα για τον γιο τους

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί (3/9) η Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

H παρουσιάστρια, εκτός από τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Νίκο Συρίγο και την Ελένη Βουλγαράκη, έχει φέτος στο πλευρό της και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μάλιστα, με αφορμή το νέο επαγγελματικό βήμα του παρουσιαστή, η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, τού έκανε έκπληξη στον αέρα της εκπομπής.

Η ίδια εμφανίστηκε σε ζώντα

σύνδεση στο «Χαμογέλα και πάλι» και, εκτός από τις ευχές που έστειλε στην παρουσιάστρια και την ομάδα της για την πρεμιέρα, μίλησε και για την εγκυμοσύνη της.

«Είμαι πολύ καλύτερα, είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είχα δύσκολους μήνες στην αρχή. Τώρα, είναι λίγες εβδομάδες αφότου συνήλθα. Τώρα είμαι πολύ καλά. είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια, η influencer πρόσθεσε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς το μόνο που τρώω είναι ψωμί και συγκεκριμένες τροφές γιατί όλα τα υπόλοιπα μου δημιουργούν εμετούς».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε στη συνέχεια ότι έχουν βρει όνομα για το αγοράκι που περιμένουμε με την αγαπημένη του. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά : «Η Ιωάννα ήθελε σε περίπτωση που ήταν κοριτσάκι να δώσουμε το όνομα της μαμάς της. Το καταλαβαίνω και θα το ήθελα κι εγώ. Από εκεί και πέρα, δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ που δεν θα δώσω όνομα από τους γονείς μου. Αν μας βλέπει η μαμά μου να μην στενοχωρηθεί. Έχω κάτι άλλο στο κεφάλι μου».

Λίγο αργότερα, όταν η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε για το αν θα μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα, η ίδια απάντησε πως το μωρό τους θα έχει δύο παιδικά δωμάτια, ένα στην πρωτεύουσα και ένα στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Μονογυιού: Χώρισε μετά από 8 χρόνια -Βγήκε το διαζύγιό της με τον Χάρη Μαριόλη

Σάκης Τανιμανίδης -Χριστίνα Μπόμπα: Αυτό είναι το προσκλητήριο της βάφτισης των διδύμων

Ξεσπά ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος: «Δεν αναθεωρώ τα όσα είπα»

Keywords
Τυχαία Θέματα