Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το εξοχικό του σπίτι στην Αράχωβα που θυμίζει σαλέ -Το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη περί «προίκα»

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας εδώ και μερικές εβδομάδες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Το μωράκι τους γεννήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου και από τότε η ζωή των δυο γονιών άλλαξε προς το καλύτερο. Πλέον, η influencer και ο παρουσιαστής βρίσκονται στο σπίτι τους στην Αθηνά και απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με το μικρό τους πιράνχας, όπως τους αρέσει να αποκαλούν τον μπέμπη τους.

View this post on Instagram

A post shared

by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Ωστόσο, με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα, το ζευγάρι έκανε την πρώτη εξόρμηση με τον γιο του. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», οι τρεις τους ταξίδεψαν μέχρι την Αράχωβα όπου το μοντέλο έχει εκεί το εξωχικό του, αφού κατάγεται από εκεί και διατηρεί ένα all day cafe – bar.

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το σπίτι. Όπως θα δείτε και μόνοι σας στο εν λόγω στιγμιότυπο, η εξοχική κατοικία του ζευγαριού έχει ξύλινο ταβάνι, ξύλινους τοίχους και θυμίζει σαλέ.

«Καλημέρα παιδιά από το σπίτι του Δημήτρη στην Αράχωβα. Ο Δημήτρης έχει καταγωγή από Αράχωβα. Έχουμε προίκα εδώ», έγραψε στο σχετικό InstaStory της η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιωρίκας Πιλίδης: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του μετά την είσοδό του στο «Survivor All Star»

Καίτη Φίνου: Τι αποκάλυψε για τη ματαίωση του γάμου της με τον Στάθη Ψάλτη -«Ήταν έτοιμο το νυφικό μου και τον ακύρωσε»

Σασμός: Ο Ευθύμης καταδίδει τον Παύλο για δύο φόνους -Καρέ καρέ ο ματωμένος γάμος Αντώνη-Μαρίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα