Δημήτρης Αλεξανδρής: Η ομοιότητα με τον Κότσιρα και ο λόγος που άλλαξε το επίθετό του

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» έκατσε το απόγευμα της Παρασκευής (25/11) o Δημήτρης Αλεξανδρής.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την ομοιότητά του με τον Γιάννη Κότσιρα, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που άλλαξε το επίθετό του.

Για τον λόγο που άλλαξε το επίθετό του: «Το Αλεξανδρής είναι το όνομα της μάνας μου. Όταν αποφάσισα να μπω στην υποκριτική, επειδή μεγάλωσα πολύ σημαντικά χρόνια με τον παππού και την γιαγιά μου, άλλαξα το

επίθετο ως τιμή σε εκείνους. Είχα μια πολύ έντονη σχέση μαζί τους και αργότερα συνειδητοποίησα ότι πολλά από αυτά που κάνω σαν ηθοποιός πάνω στην σκηνή έχουν ξεκινήσει από αυτούς τους δύο, επηρεαζόμαστε από τις ιστορίες που μας λένε, τη χροιά της φωνής τους, τον χαρακτήρα τους».

Για την ομοιότητα με τον Γιάννη Κότσιρα: «Πολύς κόσμος με μπέρδευε με τον Γιάννη Κότσιρα, με έβλεπαν στον δρόμο και με χαιρετούσαν ως Γιάννη. Μια περίοδο κάναμε γυρίσματα για τον Δούρειο Ίππο στη Θεσσαλονίκη. Στο τέλος του γυρίσματος έρχεται μια κυρία να υπογράψω αυτόγραφο και μου λέει “ακούω τα τραγούδια σας”. Εγώ όμως δεν το είχα καταλάβει μέχρι που υπογράφω, βλέπει το όνομα μου και μου λέει “τι γράψατε εδώ; λέω το όνομά μου, Δημήτρης Αλεξανδρής, μου λέει δεν είστε ο Κότσιρας;”».

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη και οι ευχές για την ονομαστική της εορτή -«Είσαι το φως μου»

Κιβωτός του Κόσμου -Πάτερ Αντώνιος: «Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως»

Ζέτα Δούκα: Γενέθλια για την ηθοποιό -Δείτε τα πόσα έκλεισε

Keywords
Τυχαία Θέματα