Δήμητρα Στογιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της έκανε η Δήμητρα Στογιάννη το βράδυ της Δευτέρας 31/10. Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον αγαπημένο της, Θωμά Κωνσταντίνου, βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής και παρακολούθησαν τη συναυλία των Tindersticks.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, καθώς προτιμά να διατηρεί χαμηλό προφίλ. Ωστόσο, οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό λίγο πριν από την έναρξη της μεγάλης συναυλίας.

Η Δήμητρα Στογιάννη

και ο Θωμάς Κωνσταντίνου μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, έναν γιο που γεννήθηκε το 2014 και μία κόρη που γεννήθηκε το 2015.

Η Δήμητρα Στογιάννη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμά – Δες» είχε δηλώσει για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα: «Με τη μητρότητα άρχισα να παίρνω πολύ πάνω μου τα πράγματα, να παίρνω πρωτοβουλίες απέναντι στη ζωή ακόμα και στην καθημερινότητα. Με έκανε πιο σκληρή με κάποιον τρόπο, με ταπείνωσε δηλαδή μου έριξε τον εγωισμό μου, δηλαδή δεν ήμουν εγώ το κέντρο του κόσμου, είναι άλλοι το κέντρο».

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Μαύρο Ρόδο: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι και βίντεο με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους

 GNTM: «Περίεργη» η ατμόσφαιρα μετά την άφιξη των νέων μοντέλων – Άρχισαν οι μπηχτές

 Ευγενία Σαμαρά: Γενέθλια για τη μητέρα της – «Είναι το στήριγμα και το είδωλό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα