Δήμητρα Κατσαφάδου: Η αποκάλυψη για το τεράστιο ποσό που έχει δωρίσει στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Η «Κιβωτός του Κόσμου» βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες, με τη μία καταγγελία να διαδέχεται την άλλη. Οι μαρτυρίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ, καθώς πρώην φιλοξενούμενοι και γονείς παιδιών που βρέθηκαν σε κάποια από τις δομές φιλοξενίας συγκλονίζουν με τα λεγόμενά τους για τις συνθήκες διαβίωσης.

Όπως έχει γίνει γνωστό μετά τις καταγγελίες, η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία είχε

ξεκινήσει τη διαδικασία για να μεταβιβάσει το σπίτι της στην «Κιβωτό του Κόσμου», “πάγωσε” τη διαδικασία.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε το πρωί της Τετάρτης 30/11 στην εκπομπή «Breakfast@Star» και ανέφερε ότι εχθές βρέθηκε στο γραφείο της, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πόσο στενοχωρημένη είναι με όλο αυτό που συμβαίνει. Παράλληλα, αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έχει δώσει η επιχειρηματίας σε δωρεές.

«Χθες το απόγευμα συναντήθηκα με τη Δήμητρα Κατσαφάδου στο γραφείο της. Ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένη με την ιστορία με την “Κιβωτό του Κόσμου”. Μου είπε ότι με το που έσκασε όλο αυτό με τον πατέρα Αντώνιο, ήταν έτοιμη να υπογράψει ένα συμβόλαιο όπου θα μεταβίβαζε μία βίλα στην “Κιβωτό του Κόσμου”, όπου θα είχε μέσα και εκκλησία.

Σοκαρίστηκε, είχαν φτάσει στις τελικές υπογραφές γιατί το να μεταβιβάσεις ένα σπίτι δεν είναι τόσο απλό. Είναι ακόμα σοκαρισμένη με όλο αυτό που έχει γίνει και βέβαια δεν πρόλαβε να το μεταβιβάσει ευτυχώς.

Όλα αυτά τα χρόνια, όπως μου είπε, είχε δώσει 100.000 ευρώ σε δωρεές. Από το δικό της λογαριασμό είχε δώσει 100.000 ευρώ στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Το λέω γιατί το συζήτησα μαζί της. Πιστεύει ότι όσον αφορά στο θέμα του πατρός Αντωνίου ότι δεν έχει κάνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Επέστρεψε η Ελένη Καστάνη στο «Breakfast@Star» – Όσα είπε για την περιπέτεια της υγείας της

Ελεονώρα Μελέτη: «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα»

Survivor: Βόμβα από το «Πρωινό μας» – Μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Τι θα γίνει με τον Στέλιο Χανταμπάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα