Δήμητρα Κατσαφάδου: «Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου παραχώρησε τη Τρίτη (07/12) μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον λόγο που την αποκλήρωσε η οικογένειά της, μίλησε για τις αγχώδεις καταθλιπτικές διαταραχές, ενώ αποκάλυψε, ακόμη, πως είναι πολύ κοντά στο να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.

«Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα

στο σπίτι μου κλπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον ήθελαν να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος, μου έφερνε φαγητό. Ήμουν ολομόναχη», είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου και πρόσθεσε:

«Παίρνω παιδί. Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Μου έβγαλαν για αρχή την ψυχή. Αν το κοριτσάκι έχει αδερφάκι θα υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει. Θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: 

Ελένη Μενεγάκη: Η έκπληξη στον Σάββα Πούμπουρα ανήμερα των γενεθλίων του

Ο Κρατερός Κατσούλης για τον εργασιακό εκφοβισμό: «Μου είπαν… και χάρη σου κάνουμε που σε πληρώνουμε»

Μαίρη Συνατσάκη: Η on camera αντίδραση, όταν ρωτήθηκε για την κόντρα με τον Κώστα Τσουρό

Keywords
Τυχαία Θέματα