Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το παρασκήνιο του χωρισμού από τον πρώην σύντροφό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη χώρισε από τον σύντροφό της λίγο καιρό πριν οι δυο τους ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τον θρησκευτικό γάμο. Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε το γνωστό μοντέλο μέσα από ένα σχόλιο στο προφίλ της στο Instagram.

«Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια», ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Όλη η αλήθεια

για τον χωρισμό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε επιλέξει εξ’ αρχής να κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφάσισε να μιλήσει γι’ αυτήν, όταν έγινε η πρόταση γάμου από τον πρώην αγαπημένο της. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο του χωρισμού του πρώην ζευγαριού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την πρωινή εκπομπή του Alpha, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο πρώην σύντροφός της αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Στενός συνεργάτης του μοντέλο ανέφερε πως ήταν κοινή απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το μοντέλο είναι καλά στην ψυχολογία του και έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του προκειμένου να ξεπεράσει τον χωρισμό και να προχωρήσει παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Όταν έγινε το ατύχημα, σκέφτηκα ότι μου απομένουν 4 ώρες ζωής»

 Πάολα: Δηλώνει ερωτευμένη! Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη!

 Asia Express: Ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος εισβάλλουν στο παιχνίδι περιπέτειας

Keywords
Τυχαία Θέματα