Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της -«Ένας πολύ γνωστός άνδρα που έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό»

Στο Μοναστήρι πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως η ίδια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ήμασταν εκτός το Σαββατοκύριακο με τον μικρό. Είχαμε πάει και μείναμε σε ένα μοναστήρι γι’ αυτό και ήμουν εξαφανισμένη. Περάσαμε πολύ όμορφα, χάσαμε και τα κλειδιά… Με κλειδαρά μπήκαμε στο σπίτι πρωί πρωί», είπε χαρακτηριστικά στο σχετικό

story της.

Μετά τον ξαφνικό χωρισμό της, η ίδια προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της, ενώ πρόσφατα μετακόνισε σε νέο σπίτι. Σύμφωνα μάλιστα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day», η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως έχει γυρίσει για τα καλά στην προσωπική ζωή της, αφού όπως αποκάλυψε έχει έρθει αρκετά κοντά με έναν γνωστό άντρα που είναι επίσης φρεσκοχωρισμένος.

Ποπ συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Alpha: «Το τελευταίο διάστημα κάπου εμφανίστηκε με κάποιον… γνωστό. Οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν ήταν τόσο φιλικό».

Τότε, τον λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία σχολίασε: «Δεν είπαμε με ποιον, γιατί είναι και εκείνος ένας πολύ γνωστός άνθρωπος, ο οποίος από ότι λένε οι πληροφορίες έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό με την επί πολλά χρόνια σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του. Το καλοκαίρι πάντως στην Πάρο το συζητούσαν σαν γεγονός. Το να υπάρχει μια νέα σχέση και το πρόσωπο που σε συνδέουν να είναι η κουκλάρα Δήμητρα Αλεξανδράκη, μόνο τιμητικό το βρίσκω, δεν το βρίσκω κακό».

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδά για το πρόστιμο και τη μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου

Γιώργος Παπαδάκης: Επέστρεψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό -Τα πρώτα λόγια

Λάουρα Νάργες: 2+1 φωτογραφίες του Χρήστου Σαντικάι με τον γιο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα