Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε κρυφά με τον σύντροφό της

Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει αυτό το διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού παντρεύτηκε κρυφά με τον σύντροφό της. Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε η ίδια σήμερα το πρωί (15/9) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μπορεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη να ζούσε όλη την προετοιμασία του γάμου της με τους διαδικτυακούς της φίλους, προτίμησε ωστόσο να παντρευτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας απλά στο πλευρό της τα πολύ κοντινά της πρόσωπα.

Άλλωστε το μοντέλο επιλέγει να μη δείχνει στους διαδικτυακούς

της φίλους τον αγαπημένο της, με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρούν πως ο σύντροφός της “δεν υπάρχει” και είναι “φανταστικός”. Ανά διαστήματα ωστόσο μερικά στιγμιότυπα μαζί του, χωρίς να δείχνει και πάλι το πρόσωπό του. Εξάλλου, όπως είχε πει και σε παλαιότερες δηλώσεις της, ο μέλλοντας σύζυγός της δεν θέλει να έχει σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας και εκείνη σέβεται την κάθε του απόφαση.

Έτσι, με αφορμή όλα αυτά τα σχόλια που γίνονται για το ζευγάρι, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της: «Να μην σχολιάσουμε άλλο αυτό το θέμα. Το έχουμε τραβήξει από τα μαλλιά. Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παπά και τελειώσαμε. Δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν θέλω πραγματικά άλλο, έχω αρχίσει να στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά εγώ με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα την πρόταση γάμου».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δε θέλησε να δώσει παραπάνω πληροφορίες για τον γάμο της.

Διαβάστε ακόμα:

Κλέλια Πανταζή: Η αποκάλυψη στο «Πρωινό μας» -«Με εξαπάτησε και χρεώθηκα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό»

Πρωινό μας: Έλενα Χριστοπούλου για Άγγελο Μπράτη -«Έχω σοκαριστεί, έχω πέσει από τα σύννεφα…»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης -Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο;

Keywords
Τυχαία Θέματα