Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα βαφτίσει εκείνη το παιδί της Ιωάννας Τούνη

Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε σήμερα το πρωί 15/9 η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως παντρεύτηκε κρυφά με τον αγαπημένο της.

Το μοντέλο και επειχειρηματίας προτίμησε να κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας στο πλευρό της μόνο τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Εκτός αυτού, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε και στους πολύ καλούς της φίλους και γείτονες, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι σε μερικούς μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι.

Μάλιστα,

η ίδια ρωτήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha αν το ζευγάρι της πρότεινε να βαφτίσει το μωράκι του, με εκείνη να απαντά πως δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση.

«Εγώ βαφτίζω την Παρασκευή άλλο παιδάκι της φίλης μου της Τερέζας γιατί τελευταία στιγμή εξαφανίστηκε ο νονός και έχω τρομερή σύνδεση. Με το που το παίρνω αγκαλιά το μωρό κοιμάται. Όταν θέλεις κάποιος να σου βαφτίσει το παιδί το ζητάς.

Δεν περιμένεις να στο ζητήσει ο ίδιος. Ο γονιός το ζητάει! Εγώ δεν θα έφερνα κανέναν άνθρωπο σε δύσκολη θέση, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Η Στέλλα η Πάσσαρη έχει προτεραιότητα, είναι αδελφές ψυχές, θεωρώ ότι το παιδί θα φωτιστεί καλύτερα αν το βαφτίσει η Στέλλα παρά εγώ. Δεν έχω στεναχωρηθεί που δεν μου έχουν προτείνει, είναι λογικό», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε ακόμα:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Πρωινό μας: «Δε θέλω όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μου να πάνε σε ψυχολόγο για τα παιδικά τους χρόνια»

Ίνα Ταράντου: Αναβάλλεται η εκπομπή της στο Open -Τι συνέβη;

Κώστας Καζάκος: Η ανακοίνωση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών για την τελευταία του επιθυμία -«Κίνηση υψηλού συμβολισμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα