Δημιουργήθηκε το εσώρουχο που σε κάνει να νιώθεις σαν να μην φοράς τίποτα!

Φαντάσου πώς θα ένιωθες αν υπήρχε ένα εσώρουχο που δεν θα το ένιωθες, που θα σε έκανε να νιώθεις σαν να μην φοράς τίποτα και που θα ήταν ταυτόχρονα πολύ όμορφο; Τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ένα εσώρουχο «χωρίς ραφές», «χωρίς πίεση», «χωρίς να ενοχλεί», «χωρίς να αφήνει σημάδια», «χωρίς ταμπέλες»; Κι όμως, αυτό το εσώρουχο υπάρχει!

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο ωραίο και πρακτικό δώρο για τις γυναίκες που υπάρχουν στη ζωή σου από το νέο εσώρουχο της Sloggi, ZERO Feel.

Πολλές γυναίκες διαμαρτύρονται για τα εσώρουχά τους,

ότι τους ενοχλούν, ότι τις πιέζουν και φτάνουν μάλιστα σε σημείο να σταματάνε να φοράνε σουτιέν κάτι που δεν κάνει καλό στο στήθος.

Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα γιατί η Sloggi δημιούργησε τη συλλογή Zero Feel που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σας συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, να δείχνετε όμορφες και χαρούμενες, νιώθοντας απολυτή άνεση ό,τι και να κάνετε. Βασικά, θα ξεχνάτε καν ότι το φοράτε!

Η τεχνολογία του ZERO Feel
Χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία, η συλλογή αυτή παρουσιάζει top και bralette χωρίς ραφές, ελαστικά προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς κουμπώματα, χωρίς ταμπέλες, με απίστευτη ελευθερία κινήσεων, τα οποία διαθέτουν ή όχι ενσωματωμένη ενίσχυση, δε ξεφτίζουν, δεν ζαρώνουν, δε χαλάει η φόρμα τους…και το σημαντικότερο από όλα; Σε μοντέρνα χρώματα για κάθε περίσταση.

Δες το βίντεο!

Keywords
Τυχαία Θέματα