Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη βρισκόταν στα χέρια των γιατρών, πολύ κοντά στην Τζωρτζίνα»

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε τα όσα έγιναν γνωστά για της ψηφιακές αναζητήσεις της πελάτισσάς του, τονίζοντας ότι «δικαιώνεται ο ισχυρισμός της ότι για πρώτη φορά έκανε έρευνα για την ουσία κεταμίνη στις 30 Μαρτίου 2022, σε χρόνο μεταγενέστερο του θανάτου της Τζωρτζίνας και στον χρόνο στον οποίο είχε δημοσιευτεί η σχετική είδηση στα ΜΜΕ για την ύπαρξη κεταμίνης».

Για το τι έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, ο δικηγόρος της ανέφερε ότι οι

αναζητήσεις της αφορούσαν «αναισθητικά φάρμακα και όχι για ουσίες προκαλούν θάνατο ή δηλητήρια».

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο,  η σχετική έρευνα της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε στις 17 Ιανουαρίου 2022, το βράδυ που η Τζωρτζίνα είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου. «Η μητέρα αναζήτησε στο Διαδίκτυο αναισθητικές ουσίες που της χορηγήθηκαν κατά την συγκεκριμένη εξέταση που είχε υποβληθεί. Δεν αναζήτησε ποτέ την ουσία που μας ενδιαφέρει, που είναι η κεταμίνη», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Όθων Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η κεταμίνη υπήρχε στα βαλιτσάκια στη ΜΕΘ στο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μέσα υπήρχαν, όπως τόνισε, 5 φιαλίδια με 5 ml/mg το καθένα. «Η κεταμίνη βρισκόταν στα χέρια των γιατρών, πολύ κοντά στην Τζωρτζίνα», δήλωσε στις κάμερες.

Τέλος, ο Όθων Παπαδόπουλος διέψευσε τις πληροφορίες που ανέφεραν πως η πελάτισσά θα κάνει πίσω στο αίτημα αποφυλάκισης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Αντωνά: Ακύρωσε την εμφάνισή της στο «Love It» –H on air ενόχληση της Ιωάννας Μαλέσκου

Κι όμως! Ο Γιάννης Σπαλιάρας κυκλοφόρησε παιδικό τραγούδι!

Πρω1νό: Πρώην σύντροφός της Ρούλας αποκαλύπτει -«Της είπα να χωρίσουμε και με απειλούσε – Στην κηδεία της Τζωρτζίνας ήρθε 20 λεπτά μετά»

Keywords
Τυχαία Θέματα