Δίκη Μαγκουάιρ: “Ένοχος για επίθεση, εξύβριση και απόπειρα δωροδοκίας” απεφάνθη το δικαστήριο της Σύρου

Ένοχο σε όλα τα αδικήματα που του προσάπτονται, έκρινε το δικαστήριο της Σύρου τον Χάρι Μαγκουαίρ, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, να είναι αυτές της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης κατά υπαλλήλου και της απόπειρας δωροδοκίας. Ένοχοι κρίθηκαν και οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι.

Το δικαστήριο δέχτηκε το σύννομο βίο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασής τους, οι δικαστές αποφάσισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ποινή φυλάκισης 21 μηνών για τον Χάρι Μαγκουάιρ και 13 μήνες για τους άλλους δυο κατηγορούμενους. Η πλευρά του Άγγλου άσου

θα ασκήσει έφεση

Ο 27χρονος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη με τον αδερφό του, Τζόε και τον φίλο τους, Κρις Σάρμαν έπειτα από το επεισόδιο, κι ενώ είχε προηγηθεί τριήμερος μαραθώνιος κραιπάλης στο «νησί των Ανέμων».

Και οι τρεις κατηγορούμενοι, που δεν παραβρέθηκαν στο δικαστήριο (παρών ήταν ο πατέρας του άσου της Γιουνάιτεντ), κατηγορήθηκαν για επίθεση και βία εναντίον αστυνομικού. Τα αδέρφια κατηγορήθηκαν περαιτέρω για απόπειρα δωροδοκίας και για λεκτική επίθεση κατά αστυνομικών. Τον Μαγκουάιρ εκπροσώπησε ο δικηγόρος Αλέξης Αναγνωστάκης, που είχε προσλάβει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σημειώνεται πως οι κατηγορίες δωροδοκίας επιφέρουν μέγιστη ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών και πρόστιμο.

Τι έγινε στη δίκη την Τρίτη

Ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης η δίκη του Χάρι Μαγκουάιρ, για την πολύκροτη υπόθεση της προηγούμενης εβδομάδας που απασχόλησαε τη Μύκονο και όχι μόνο.

Περισσότερα στο protothema.gr

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσίλη με τους συνεργάτες της λίγο πριν την πρεμιέρα του Happy Day!  

Στο χειρουργείο ο Αλέξης Γεωργούλης μετά από ατύχημα 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φωτογραφίζει τα τέσσερα παιδιά του μαζί-Δείτε το στιγμιότυπο 

Keywords
Τυχαία Θέματα