Διαζύγιο για ζευγάρι της showbiz! “Η καραντίνα έκανε τα πράγματα χειρότερα”

Η τραγουδίστρια Kelly Clarkson και ο σύζυγος και μάνατζέρ της Brandon Blackstock αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά την καραντίνα.

Όλοι πίστευαν ότι θα μπορέσουν να βρουν τρόπο να είναι μαζί, αλλά η περίοδος της καραντίνας φαίνεται πως έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το ET, πολλοί φίλοι τους έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν πως η τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αλλά οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι γνώριζαν καλά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν.

“Είχαν

προβλήματα εδώ και αρκετούς μήνες και έκαναν προσπάθειες για τη σχέση τους. Και οι δύο ήλπιζαν πως η περίοδος της καραντίνας εκτός του L.A. θα βοηθούσε το γάμο τους, αλλά τελικά η αλλαγή περιβάλλοντος ήταν επιζήμια. Το γεγονός ότι ήταν συνέχεια μαζί στην καραντίνα έκανε μια δύσκολη κατάσταση χειρότερη”, είπε η πηγή. Ακόμα, αναφέρθηκε πως αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια είχε το χρόνο μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να σκεφτεί για τη ζωή της και το γάμο της.

“Η Kelly συνειδητοποίησε πως το διαζύγιο ήταν η μόνη της επιλογή”, ανέφεραν από το περιβάλλον της.

Το ζευγάρι ήταν περίπου 7 χρόνια παντρεμένο και έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, μια κόρη 5 χρονών και έναν γιο 4, ενώ ο Blackstock έχει ακόμα μια κόρη από προηγούμενο γάμο.

Το ζευγάρι εξακολουθεί να έχει επικοινωνία έχοντας τα παιδιά τους ως προτεραιότητα.

Στα έγγραφα του διαζυγίου που υπέβαλε η Kelly στις 4 Ιούνη, η τραγουδίστρια ζητά κοινή νομική και φυσική επιμέλεια των παιδιών.

Kelly Clarkson and Brandon Blackstock are “both heartbroken.”https://t.co/uZXZwSERjL

— Entertainment Tonight (@etnow) June 12, 2020

Διαβάστε ακόμα:

Ξάφνιασε ο Δημήτρης Μπέλλος με την πρόβλεψή του για τον τελικό του Masterchef!

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Νικηφόρος: Έχασε 10 κιλά μέσα στην σε 45 μέρες! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του!

Keywords
Τυχαία Θέματα