Διάβασε πως θα κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο λεπτό με την βαφή σου

Το contouring δεν λέει να φύγει από τη μόδα και από το μυαλό σου. Δεν βάζουμε και τους εαυτούς μας μέσα στην «συμμορία» του contouring γιατί το έχουμε ξεπεράσει όμως, αυτό που δεν έχουμε ξεπεράσει είναι το να θέλουμε πιο λεπτό πρόσωπο. Γι’ αυτό λοιπόν χαιρόμαστε που οι colorists δουλεύουν για εμάς και τα θέλω μας διπλοβάρδια! Είσαι έτοιμη να μάθεις για το eclipting; Την τεχνική στην βαφή που κάνει contouring στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας το χρώμα των μαλλιών;

Yay for subtle goldielocks! (swipe to see more) Big thanks to @monasalonaveda for

working their magic. #vsco #vscocam #eclipting

A post shared by Zosia (@zosiarome) on May 7, 2017 at 11:05am PDT

Το eclipting, είναι μια τεχνική που τονίζει το περίγραμμα του προσώπου χρησιμοποιώντας αντίθετα χρώματα και αποχρώσεις. Αυτά εννοείται, διαφέρουν από κεφάλι σε κεφάλι και εξαρτώνται με την παλέτα της κάθε μιας μας όμως στην πραγματικότητα, οι αρχές είναι απλές. Αν ο colorist σου θέλει για παράδειγμα να τονίσει τα μάτια σου, τότε θα χρησιμοποιήσει πιο σκούρες αποχρώσεις στο μέτωπο. Αν θέλει από την άλλη, να κάνει το πρόσωπο πιο λεπτό, θα χρησιμοποιήσει πιο σκούρα χρώματα σε όλο το περίγραμμα του προσώπου που δημιουργεί ένα εφέ αδυνατίσματος. Μάλιστα, αυτή η τεχνική μπορεί να κάνει ακόμα και τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πυκνά περνώντας το κάτω μέρος των μαλλιών με ένα πιο σκούρο χρώμα και ένα πιο ανοιχτό από πάνω.

Делимся летними воспоминаниями, нашедшими отражение в романтичном образе. Естественный цвет будто слегка тронутый солнцем – заслуга уникальной техники контуринга #Eclipting в исполнении #AvedaArtist Russia. Вам нравится?

A post shared by #avedarussia (@avedarussia) on Sep 19, 2017 at 11:17am PDT

Και αν σκέφτεσαι κατά πόσο περίεργα θα φαίνονται όλα αυτά στα μαλλιά σου… μάθε πως αυτές οι εναλλαγές στην απόχρωση είναι ανεπαίσθητες και δεν σε κάνουν να μοιάζεις πως σου έβαψε τα μαλλιά κάποιος με αχρωματοψία. Προτείνουμε να το δοκιμάσεις, we will!

Διάβασε ακόμα:

Ήξερες που γράφεται η ημερομηνία λήξης στα καλλυντικά σου;

Αυτός είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ τρόπος για να καθαρίσεις το beauty blender σου

Αυτά τα σκυλάκια έχουν καλύτερους κότσους από εμάς…

Keywords
Τυχαία Θέματα