Διάβασε πως ακριβώς ξεβάφεται η Kylie Jenner!

Είναι γεγονός, η Kylie (όπως και η υπόλοιπη οικογένεια Kardashian) δεν τσιγκουνεύεται όταν πρόκειται για το μακιγιάζ και κυρίως την περιποίησή της. Πολύ συχνά αποκαλύπτει στο app της τα αγαπημένα της προϊόντα (θυμήσου εδώ την μάσκα της) και πολλά από αυτά κοστίζουν μια μικρή περιουσία. Ωστόσο, επενδύει σωστά και το αποδεικνύει κάθε βράδυ!

Τι εννοούμε; Έχει επενδύσει στα δύο προϊόντα που κάνουν τον καλύτερο καθαρισμό ever και μάλιστα είναι αυτά στα οποία έχουμε επενδύσει και εμείς!

Όπως βλέπεις η Kylie

κρατά στα χέρια της ένα Clarisonic! Λατρεύουμε το Clarisonic, είναι ό, τι καλύτερο έχει συμβεί στο δέρμα μας και αξίζει και το τελευταίο cent.

Βεβαίως το Clarisonic δεν χρησιμοποιείται σκέτο αλλά με σαπούνι καθαρισμού και αυτό που έχει στην παραπάνω φωτογραφία στα χέρια της η Kylie είναι το πλέον αγαπημένο μας…

Είναι το Blue Herbal Gel Cleanser της Kiehl’s και απλά το λατρεύουμε! Είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες αφού περιέχει σαλυκιλικό οξύ, εκχυλίσματα φλοιού κανέλας και ρίζα τζίντζερ. Απομακρύνει μακιγιάζ και ρύπους ενώ δεν ερεθίζει την επιδερμίδα και την προστατεύει από τα σπυράκια.

Εννοείται χειροκροτούμε την Kylie για τις επιλογές της και χαιρόμαστε γιατί μας έδωσε μια ακόμα ευκαιρία να τονίζουμε το ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ. Ναι, μόλις σου βάλαμε τις φωνές…

Διάβασε ακόμα:

Ας μιλήσουμε λίγο για την μαγεία της διπλής αλογοουράς…

Γιατί ξεχάσαμε τα #MatteNails;

OMG! OMG! OMG! Οι πατάτες των ΜcDonald’s μπορεί να είναι η απάντηση στην τριχόπτωση

Keywords
Τυχαία Θέματα