Διάσημη makeup artist δίνει tips για την επιδερμίδα που ιδρώνει πολύ το καλοκαίρι

Η celebrity makeup artist, Jillian Dempsey, έχει στην ατζέντα της ονόματα όπως οι Emilia Clarke, Leslie Mann, Kristen Stewart, Jennifer Lawerence– και, φυσικά, του συζύγου της, Patrick Dempsey.

Ταλαντούχα και αεικίνητη, έχει λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών, η οποία περιλαμβάνει και την best selling στο Hollywood,

συσκευή μασάζ προσώπου, Gold Bar, που λατρεύουν οι διάσημες πελάτισσές της, με την Gwyneth Paltrow, την Jennifer Aniston, τη Naomi Watts , να την χρησιμοποιούν φανατικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jillian Dempsey (@jilliandempsey)

Σε πρόσφατη συνέντυξή της, η Dempsey μοιράστηκε κάποια tips με τα οποία η ίδια διαχερίζεται τις επιδερμίδες που έχουν την τάση να ιδρώνουν πολύ– σούπερ χρήσιμες για όλες εμάς που ζούμε το μεσογειακό καλοκαίρι.

“Πάντα συμβουλεύω τις πελάτισσές μου να χρησιμοποιούν χαρτάκια κατά της λιπαρότητας τα οποία “εγκλωβίζουν” και απομακρύνουν το σμήμα από το πρόσωπο. Το κάνω συνεχώς όταν δουλευώ σε πρόσωπα γιατί δεν θέλεις να απλώνεις απανωτές στρώσεις makeup. Η επιδερμίδα θα αντιδράσει και θα παράγει περισσότερη λιπαρότητα που θα περνάει μέσα από όποιο προϊόν κιαν χρησιμοποιήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jillian Dempsey (@jilliandempsey)

Επίσης προτείνω να επιλέγετε προϊόντα μακιγιάζ με βάση το κερί, όπως είναι το αδιάβροχο eyeliner. Αυτά τα προϊόντα είναι τέλεια επιλογή για τα χείλη, τα φρύδια, τα μάτια, γιατί το κερί μένει πάνω στην επιδερμίδα, δεν αλλοιώνεται από τον ιδρώτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jillian Dempsey (@jilliandempsey)

Τέλος, το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι πως “πνίγουν” την επιδερμίδα τους, προσπαθώντας να την καλύψουν με όλα αυτά τα προϊόντα – με αυτό τον τρόπο είναι σίγουρο πως θα χάσετε τη μάχη. Αν το δέρμα σας ιδρώνει προσπαθήσει να δουλέψετε μαζί του, όχι να το μπουκώσετε. Χρησιμοποιήστε ένα κρεμώδες blush – ξέρω πως ακούγεται τρελό, θα σκέφτεστε τώρα πως θα λιώσει, αλλά πραγματικά μένει σταθερό. Επίσης, το κρεμώδες blush έχει στη σύνθεσή του λίγο stain σε πούδρα, το οποίο προσκολλάται στο δέρμα σας. Οι κρεμώδεις υφές είναι τέλειες για το πρόσωπο ενώ για τα μάτια, τα φρύδια και τα χείλη επιλέξτε συνθέσεις βασισμένες στο κερί.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η Rosie Huntington-Whiteley μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με την ακμή!

Αυτή η ενυδατική είναι ό,τι πιο δροσερό θα αγγίξει το πρόσωπό σου το καλοκαίρι!

Η Hailey Bieber με το πιο fun mani που έχει κάνει ως τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα