Διάσημες fashion bloggers πάνω από 50 ετών που «ρίχνουν» το instagram

Ποιος είπε ότι η μόδα γνωρίζει ηλικία; Αυτές οι 10 fashion bloggers αποδεικνύουν πως όταν έχεις στιλ δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία σου! Πρόκειται για τις πιο γνωστές fashion bloggers στον κόσμο ετών 50 και…

1. Lyn Slater: Στα 63 της έχει καταφέρει να στήσει ένα πολύ καλό blog μόδας-το Accidental

Icon. Είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου και κοινωνική λειτουργός.

2. Melanie Kobayashi: Είναι γνωστή ως Miz Bagg και έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό ενώ το στιλ της είναι ιδιαίτερα εκκεντρικό.

3. Jean & Valerie: Γνωρίστηκαν σε επίδειξη μόδας και από τότε είναι αχώριστες. Μάλιστα, δημιούργησαν το blog Idiosyncratic Fashionistas.

4. Beatrix Ost: Είναι 77 χρονών και έχει μια εκπληκτική αίσθηση για τη μόδα και το styling. Είναι πετυχημένη ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός και αποτελεί για πολλούς το απόλυτο fashion icon.

5. Judith: Την λατρεύωωωω!! Είναι τόσο κομψή, το blog της ονομάζεται Style Crone και πουλάει vintage ρούχα και αξεσουάρ.

6. Susan: Το blog της ονομάζεται «une femme d’un certain age», που σημαίνει «Μια γυναίκα μιας ηλικίας». Έχει το φανατικό κοινό της καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και έχει ένα πολύ ωραίο στιλ για την ηλικία της.

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτα τρικς και κόλπα για τη μέρα του γάμου σου που δεν φαντάζεσαι! (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα