ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε φανταστικά σετ σεντόνια με το Snoopy από τη νέα κολεξιόν της NEF-NEF Homeware!

Κάθε παιδί έχει ανάγκη από τον δικό του ήρωα. Αυτόν που με το που τον δει θα τον κάνει αμέσως μέρος της καθημερινότητάς του. Θα τον γνωρίσει συνήθως όταν είναι ακόμα μωρό και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει μαζί του τον κόσμο.

Θα τον ακούει μέσα από τις ιστορίες που θα του διαβάζει η μαμά του. Θα τον βλέπει να μπλέκεται σε περιπέτειες στο tablet και θα χαμογελάει από ευτυχία. Θα κοιμάται μαζί του αγκαλιά. Θα παίζει μαζί του.

Και κάπως έτσι σιγά σιγά θα χτίσει μαζί του μια τόσο δυνατή σχέση που μεγαλώνοντας κάθε φορά που θα τον

θυμάται θα του έρχονται στο μυαλό όλες εκείνες οι υπέροχες στιγμές.

Αν και πολλοί ήρωες έχουν κάνει πια την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια, οι παλιοί και κλασικοί είναι χωρίς καμία αμφιβολία οι πιο αγαπημένοι και αξεπέραστοι.

Γι’ αυτό άλλωστε και οι περισσότερες μανούλες προτιμούν να… συνδεθεί το μωρό τους με έναν αγνό χαρακτήρα που κι εκείνες ξεχώρισαν και δεν ξέχασαν ποτέ, όπως ακριβώς είναι και Snoopy.

Ο σταρ -σκύλος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 4 Οκτωβρίου του 1950 στο δημοφιλές κόμικ «Peanuts» του σκιτσογράφου Charles Μ. Schulz.

Και από τότε μέχρι και σήμερα μαζί με την φανταστική του παρέα που αποτελείται από τους: Charlie Brown, Lucy van Pelt, Linus, Sally και Woodstock γεμίζει χρώματα και χαρούμενες στιγμές τη βρεφική και παιδική ηλικία.

Ακριβώς σαν και αυτές που είναι αποτυπωμένες πάνω στη σειρά Peanuts της NEF-NEF Homeware που ήρθε για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δωμάτια των μωρών και των παιδιών σας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε υπέροχα σχέδια σε βαμβακερά σεντόνια, κουβρ-λι και πάντες κούνιας για όνειρα γλυκά αλλά και μαλακές πετσέτες, μπουρνούζια, κάπες και αξεσουάρ για φανταστικό παιχνίδι στο μπάνιο.

Η σειρά είναι φτιαγμένη από 100% βαμβάκι, φιλική προς το περιβάλλον και στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα στην άριστη σχέση ποιότητας τιμής που χαρακτηρίζει τα λευκά είδη των συλλογών NEF-NEF Homeware και ανανεώνεται 2 φορές το χρόνο με υπέροχα σχέδια που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές από εσάς.

Δείτε μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε και σίγουρα θα ξετρελάνουν κι εσάς:

Σετ παιδικά σεντόνια μονά, από 100% βαμβάκι, 144 κλωστών. Περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο και ένα κατωσέντονο διάστασης 170x260cm και μία μαξιλαροθήκη 52x72cm. Συνδυάζεται με ιδίου σχεδίου κουβερλί.

Βρεφικό μπουρνούζι με κουκούλα από 100% βαμβάκι. Ιδιαίτερα απαλό και απορροφητικό. Διαθέσιμο σε 2 μεγέθη για παιδιά από 0-2 και 2-4 ετών.

Βρεφικές πετσέτες σετ 2 τεμαχίων, από 100% βαμβάκι, βάρους 420gr/m2. Το σετ περιλαμβάνει μια πετσέτα χεριών 30x50cm και μια πετσέτα μπάνιου 70x140cm.

Πλαστικό σετ δοχείο κρεμοσάπουνο και ποτήρι μπάνιου.

Υφασμάτινη κουρτίνα μπάνιου, διάστασης 180x180cm, απο 100% πολυεστέρα. Διαθέτει ενσωματωμένους κρίκους για εύκολη τοποθέτηση και μαγνήτες στην κάτω πλευρά για σωστή εφαρμογή. Ιδιαίτερα πρακτική και στεγνώνει γρήγορα.

Και επειδή θέλουμε να τα γνωρίσετε και εσείς και να τα αγαπήσετε όπως εμείς σας έχουμε σήμερα στο Instagram του faysbook.gr τον ωραιότερο διαγωνισμό με δώρα σε 3 τυχερούς γονείς από 1 σετ σεντόνια Snoopy για bebe ή junior κρεβατάκι, αναλόγως της ηλικίας του παιδιού σας που τα βλέπετε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr)

Για να πάρετε θα πρέπει να έχετε ακολουθήσει σωστά τα βήματα που αναγράφονται στο κείμενο που συνοδεύει τον διαγωνισμό:

-Like στο post

-Follow @nefnef

-Μention 3 φίλες/φίλους σας που έχουν παιδάκια

Ο διαγωνισμός λήγει στις 14 Ιουνίου και οι 3 νικητές θα ανακοινωθούν μέσω story,

Τα προϊόντα SNOOPY σε Λευκά είδη μπορείτε να τα βρείτε στα 10 εταιρικά καταστήματα της NEF-NEF σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο εταιρικό της κατάστημα www.nef-nef.gr και σε 200 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα συνεργατών και shop in shop σε όλη την Ελλάδα.

Γνωρίστε όλη την παιδική συλλογή junior-bebe στο > nef-nef.gr

Μια ματιά ακόμα:

Όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει η καθημερινή διατροφή των παιδιών!

Θηλασμός: Μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου ή εγκεφαλικού στις γυναίκες

Keywords
Τυχαία Θέματα