Δέσποινα Βανδή – Νίκος Μπάρκουλης: «Έλυσαν» την παρεξήγησή τους στον αέρα του J2US

Το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US στο 8ο live ήταν ο Νίκος Μπάρκουλης με την Εβελίνα Νικόλιζα. Αμέσως μετά το τέλος του act, ο Νίκος Μπάρκουλης και η Δέσποινα Βανδή «έλυσαν» την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους μέσα στην εβδομάδα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη, Μαίρη Μπάρκουλη, στενοχωρημένη από την κριτική που έκανε η Δέσποινα Βανδή στον γιο της την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε μια καυστική ανάρτηση κατά της τραγουδίστριας.

«Στενοχωρήθηκα

γιατί στενοχωριέσαι… Βέβαια, στο τέλος χάρηκα γιατί και εσύ είπες ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα αλλά στενοχωρήθηκε που το πήρες τόσο βαριά. Καρδούλα μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος, πίστεψέ με. Σε βλέπω σαν να είσαι γιος μου.

Προσπαθώ να διαχειριστώ την ψυχολογία σας όσο γίνεται πιο τρυφερά αλλά δεν μπορώ να μην πω κάποια πράγματα που βλέπω και ακούω, πάντα με σεβασμό στον διαγωνιζόμενο που έχω απέναντί μου. Εγώ δεν παρεξηγώ τη μητέρα του, είμαι μαμά και καταλαβαίνω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Έπειτα, ο Νίκος Μπάρκουλης απάντησε: «Είναι η προσπάθεια που κάνουμε, γι’ αυτό. Τι να τις κάνουμε, μαμάδες είναι… Γι’ αυτό τις αγαπάμε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Σοκάρει η Κατερίνα Πεφτίτση: «Έχω υπάρξει βουλιμική – Προκαλούσα τον εαυτό μου να κάνει εμετούς για να χάσω κιλά»

 Αναστασία Παντούση: Η απάντησή της στη φημολογία ότι είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη Παπαζήση

 Φώτης Σεργουλόπουλος: Απαντά στο αν θα συνεργαζόταν ξανά με τη Μαρία Μπακοδήμου

Keywords
Τυχαία Θέματα