Δεν της έδωσε τριαντάφυλλο, αποχωρήσε από το The Bachelor και «κάρφωσε» τον Παππά! «Δεν έχει γούστο!»

Έπειτα από πολλή σκέψη, ο Αλέξης Παππάς έκρινε ότι η κοπέλα που δεν μπορεί να συνεχίσει στο The Bachelor καθώς τη βλέπει περισσότερο ως φίλη είναι η Νικόλ!

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε αυτό το μαγικό στοιχείο που θα καταφέρει να ενώσει τις καρδιές μας. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο», είπε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος σε αυτή την τελετή των Ρόδων δεν είχε τριαντάφυλλο για εκείνη.

«Πιστεύω ότι δεν έδωσες μια ευκαιρία να βρούμε το μαγικό στοιχείο. Πιστεύω ότι την αγάπη σου μόλις την έχασες», είπε η Νικόλ,

που όπως φάνηκε πληγώθηκε από αυτή την απόφαση του Αλέξη.

View this post on Instagram

A post shared by The Bachelor GR (@thebachelorgr)


«Προσπάθησα να δώσω αρκετό χρόνο στη Νικόλ για να δω αν είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είναι όμορφη, έχει εξαιρετικά χαρίσματα, αλλά η δική μου καρδιά βλέπει τη Νικόλ σαν μια καλή φίλη. Δεν νιώθω ότι ταιριάζουμε ως ζευγάρι. Με τον άνθρωπο που θα έχω στη ζωή μου, θέλω ο ένας να ενώνει τα κομμάτια του παζλ για τον άλλον. Αλλά στην περίπτωση της Νικόλ, το παζλ του έρωτα δεν θα ολοκληρωθεί», εξήγησε αργότερα on camera ο Αλέξης Παππάς.

«Δεν ξέρω τι γίνεται στο μυαλό του Αλέξη, αλλά αυτό που έγινε… Δεν έχει γούστο ο άνθρωπος!», είπε με νόημα η Νικόλ στις δηλώσεις της στην κάμερα, ενώ λίγο αργότερα μιλώντας στον Γιώργο Σατσίδη άφησε κι εκεί αιχμές για τον Bachelor, αλλά και τα κορίτσια που εξακολουθούν να βρίσκονται στη βίλα. ««Μάλλον δεν θέλει γυναίκες, θέλει κοριτσάκια!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε την αποχώρησή της:

Διαβάστε ακόμα:

Ματούλα: «Ρώτα τη νύφη μου γιατί δεν μιλάω με τον γιο μου»

Χριστίνα Μουστάκα: Το πρώην κορίτσι των «Ράδιο Αρβύλα» έγινε μαμά! Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε!

Βασίλης Παρωτίδης: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της οικειοθελούς αποχώρησής του από το GNTM

Keywords
Τυχαία Θέματα