Δεν θα πιστέψεις πόσο μεγάλωσαν οι κόρες της Δέσποινας Καμπούρη (φωτό)

Οι δύο κόρες της Δέσποινας Καμπούρη έχουν μεγαλώσει αρκετά και σήμερα η γνωστή παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια έντυσε τις κόρες της με το ίδιο φόρεμα και εκείνες πόζαραν με νάζι στον φακό.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You are the sun! ———————————————————————• #mybabies #mylife #mydaughters #lemons #Nafplio #Greece

#family #myChristina #myHelena @matoufrance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις 19 Μάι, 2019 στις 4:47 πμ PDT

Η ίδια είχε δηλώσει για τη γέννηση της δεύτερης κόρης της:

«Φτάσαμε στο μαιευτήριο και ήταν όλα τόσο ήρεμα και γαλήνια στον όροφο του χειρουργείου. Ήταν Κυριακή και δεν υπήρχαν προγραμματισμένα χειρουργεία. Σκεφτόμουν το άγχος που θα μου προκαλούσε το επόμενο πρωινό της Δευτέρας, μέρα και ώρα αιχμής για ένα μαιευτήριο και όλους τους συγγενείς που θα περίμεναν υπομονετικά έξω από την αίθουσα και ένιωσα ένα επιπρόσθετο άγχος από αυτό που μου προκαλούσε η ιδέα της ίδιας της επέμβασης. Παρακάλεσα τον γιατρό μου να γεννήσω εκείνη τη στιγμή. Απροειδοποίητα χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα. Εκείνος δέχτηκε και μέσα σε λίγα λεπτά είχα την πεταλούδα στη φλέβα μου και περίμενα στωικά μαζί με τον Βαγγέλη στην αίθουσα αναμονής για να μπω στο χειρουργείο και να κάνω επισκληρίδιο.»

Λίγο ακιρό πριν η ίδια είχε μιλήσει και για την αποβολή που έζησε:

«Η εικόνα του εμβρύου στο μόνιτορ με έκανε να απορήσω. Το σχήμα του ήταν περίεργο. Δεν έμοιαζε με αυτά που ξέρουμε. «Κάτι δεν πάει καλά γιατρέ. Το βλέπω!». Ο Βαγγέλης μου έσφιξε το χέρι. Υπήρχε μία βασανιστική σιωπή μέσα στο δωμάτιο. Δεν μιλούσε κανείς. “Θα ακούσουμε την καρδιά;”, επέμενα. Κανένας ήχος, καμία απόκριση. Μόνο σιωπή. “Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμε το κορίτσι”. Τα λόγια του εμβρυολόγου έσπασαν την ενοχλητική ησυχία. “Δυστυχώς κυρία Καμπούρη. Δεν υπάρχει καρδιακός παλμός…”. Το δωμάτιο άδειασε μαγικά. Δεν έμεινε κανείς μέσα. Μόνο ο Βαγγέλης κι εγώ. Και θλίψη. Απέραντη θλίψη. Δεν βγήκε λέξη από το στόμα μας. Μόνο αγκαλιαστήκαμε».

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάκης Παντζόπουλος δημοσίευσε φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από την παραλία στα Άχλα (φωτό)

Eurovision 2019: Ο Αλμπέρτο Μποτία στηρίζει την Ελένη Φουρέιρα

Φωτεινή Αθερίδου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον πιο όμορφο τρόπο

Keywords
Τυχαία Θέματα