Δείτε τον Πάνο Μουζουράκη να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της συντρόφου του!

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Πάνος Μουζουράκης μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Σολωμού διατηρεί νέα σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά.

Ο ίδιος αποφεύγει να απαντάει στις ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική του ζωή γι’ αυτό και δε βγήκε ποτέ δημόσια να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη συγκεκριμένη σχέση.

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, εν μέσω καραντίνας, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στις οποίες δείχνει πως περνάει την ώρα του στο σπίτι. Σε αυτές τις φωτογραφίες

μάλιστα φαινόταν και η Τζίνα Βαρελά.

Σήμερα, ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό δυο φωτογραφίες στις οποίες έγραψε χαρακτηριστικά: «Ηλιόλουστη μέρα σημαίνει, παίρνω τα γυαλιά μου και φωτογραφίζομαι στον κήπο. Τι, όχι; Καλό μήνα», ενώ έδωσε τα εύσημα του φωτογράφου στην αγαπημένη του.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζίνα Βαρελά φωτογραφίζει τον Πάνο Μουζουράκη, καθώς σε όλες τις τελευταίες του φωτογραφίες εκείνος δεν ξεχνά να επισημάνει το όνομα της αγαπημένης του.

Δείτε παρακάτω την σημερινή του ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis) στις 2 Μάι, 2020 στις 7:20 πμ PDT

Διαβάστε περισσότερα:

«Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: “Μαρίζα” και “Θάνος” ποζάρουν μαζί 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Δείτε την Ντορέττα Παπαδημητρίου να κάνει ηλιοθεραπεία στην ταράτσα του σπιτιού της!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την καραντίνα: «Έκλαιγα, φοβήθηκα, κρύφτηκα στην αγκαλιά του άντρα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα