Δείτε το σχήμα νυχιών που έσπασε το ρεκόρ αναζητήσεων στο διαδίκτυο το 2018!

Το σχήμα, οι αποχρώσεις, τα σχέδια και τα trends στα νύχια έχουν εκατομμύρια clicks αναζητήσεων στο διαδίκτυο καθημερινά από γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Ναι το γνωρίζουμε ότι αγαπάτε να έχετε ένα τέλειο mani. Άλλωστε εμείς, οι beauty editors, είμαστε οι πρώτες που σας ενημερώνουμε και δεν σας αφήνουμε σε ησυχία όσο αφορά τα nail looks. Γιατί όπως καταλαβαίνετε έχουμε την ίδια εμμονή μ’ εσάς. Και παραδεχόμαστε ότι τα περιποιημένα νύχια είναι δείγμα κομψότητας και τα trends

αποδεικνύουν ότι είμαστε ενημερωμένες.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα οι μεγάλοι Οίκοι μόδας δίνουν ιδιαίτερα σημασία στο mani με αποτέλεσμα στα παρασκήνια των shows να βρίσκονται οι διασημότεροι nail artists. Οι οποίοι είναι πραγματικοί καλλιτέχνες.

Φέτος λοιπόν για άλλη μία φορά τα trends θέλουν τα κοντά νύχια να είναι στην πρώτη γραμμή (υπήρχαν φυσικά και οι εξαιρέσεις αλλά δεν είναι του παρόντος) με ένα συγκεκριμένο σχήμα να σπάει ρεκόρ αναζητήσεων σε Instagram και Pinterest. Πρόκειται για το “almond” εκείνο δηλαδή που έχει σχήμα αμύγδαλου. Και η αλήθεια είναι ότι κάτι υποψιαστήκαμε αφού κατά τη διάρκεια του 2018 το είδαμε παντού. Και το βρίσκουμε απόλυτα φυσιολογικό αφού είναι chic και ωραιότατο. Επίσης σύμφωνα με τους ειδικούς είναι το σχήμα που κολακεύει τα χέρια, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Τα κάνει να φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακριά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blush Nail Artist (@blushnailartist) στις 5 Δεκ, 2018 στις 3:45 μμ PST

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένα vintage σχήμα. Επικρατούσε τις δεκαετίες του ’50 και του ’60. Ξέρετε, τότε που ο Christian Dior και η Coco Chanel μεσουρανούσαν. Τότε που οι καθημερινές γυναίκες θύμιζαν φιγούρες του κινηματογράφου. Τότε που δεν υπήρχαν Kardashian και Jenner να ανεβάζουν στα social τα τεράστια, τεχνητά νύχια τους και να συγκεντρώνουν εκατομμύρια likes.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Her Majesty’s Pleasure (@hermajestyspleasure) στις 13 Νοέ, 2018 στις 1:22 μμ PST

Και για να επανέλθω. Τα almond nails έχουν την ιδιότητα επίσης να αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το χρώμα αλλά και το nail art ακόμα κι όταν είναι λιγάκι υπερβολικό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Her Majesty’s Pleasure (@hermajestyspleasure) στις 19 Μάρ, 2018 στις 8:52 πμ PDT

Κι επειδή θα είναι το trend και της επόμενης σεζόν αν δεν έχετε ήδη το συγκεκριμένο σχήμα νυχιών ποτέ δεν είναι αργά.

Διαβάστε ακόμη:

Αν κόψατε αφέλειες και δεν μπορείτε να τις χτενίσετε πρέπει να δείτε αυτό το video

Τα χείλη θέλουν ενυδάτωση και χρώμα και μπορείτε να το πετύχετε αν επιλέξετε το σωστό προϊόν

Keywords
Τυχαία Θέματα