Δείτε το λάθος που κάνετε με τα μαλλιά σας πριν πέσετε για ύπνο και σταματήστε το σήμερα κιόλας

Κατά καιρούς σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά των hairstylists για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Όλα όσα πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε καθημερινά αλλά και τα νέα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν. Γνωρίζουμε πως προσπαθείτε να ακολουθείτε πιστά τις συμβουλές τους. Έχετε επιλέξει το σωστό σαμπουάν και κοντίσιονερ, απλώνετε μάσκα ενυδάτωσης ή αναδόμησης όταν χρειάζεται ενώ δεν ξεχνάτε το προϊόν προστασίας από τη θερμότητα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το σεσουάρ ή σίδερο ισιώματος

και για μπούκλες.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποιες συνήθειες που κάνουν κακό στα μαλλιά σας, για την ακρίβεια τα καταστρέφουν. Οι ειδικοί είναι και πάλι εδώ για να σας παρακαλέσουν να σταματήσετε μία συγκεκριμένη που επαναλαμβάνετε κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Σχεδόν όλες πιάνετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά ή κότσο πριν κοιμηθείτε. Ναι, το κάναμε κι εμείς. Είναι πρακτικό και το γνωρίζουμε. Ειδικά αν έχετε μακριά μαλλιά. Πέφτουν στο πρόσωπο σας και κάποιες φορές, άθελα σας τα τραβάτε στην προσπάθεια σας να βολευτείτε στο μαξιλάρι.

Οι haistylists όμως επιμένουν πως πρέπει να σταματήσετε τη συγκεκριμένη συνήθεια από σήμερα κιόλας. Οι ρίζες των μαλλιών σας έχουν ανάγκη από ξεκούραση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν μαζεύετε τα μαλλιά σας καταπονούνται τόσο αυτές όσο και οι θύλακες της τρίχας η οποία ταυτόχρονα σπάει. Θα έχετε προσέξει άλλωστε πως το επόμενο πρωί, όταν βγάζετε το λαστιχάκι, αυτό είναι γεμάτο τρίχες.

Από σήμερα λοιπόν τέλος τα λαστιχάκια και οι σφιχτές αλογοουρές-κότσοι. Αν τα μαλλιά, σας ενοχλούν πολύ μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ χαλαρή πλεξούδα που θα δημιουργήσει παράλληλα τέλειους κυματισμούς στα μαλλιά σας ή να τα τυλίξετε με ένα απαλό μαντήλι. Το μεταξωτό scruncie είναι επίσης μια καλή ιδέα.

Και κάτι ακόμη: Προκειμένου να προστατεύσετε ακόμη περισσότερο τα μαλλιά σας από το σπάσιμο και τη φθορά κοιμηθείτε σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη. Η τριβή της τρίχας στο μαξιλάρι καταστρέφει, επίσης τα μαλλιά.

Διαβάστε ακόμη:

Το μυστικό της Zendaya για φυσική λάμψη στα μέσα του Χειμώνα

Η Rihanna προετοιμάζεται για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινώντας από το χρώμα των μαλλιών της

Keywords
Τυχαία Θέματα