Δείτε τη βούρτσα για μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής που θα σας χαρίσει τα ωραιότερα μαλλιά ever

Σας έχουμε πει αρκετές φορές πως η υγεία και η όψη των μαλλιών σας ξεκινά από το τριχωτό της κεφαλής. Είναι το σημείο που πρέπει να κρατάτε καθαρό και ενυδατωμένο ώστε τα μαλλιά σας να αναπτύσσονται σωστά και να παραμένουν λαμπερά και τέλεια. Το απαλό μασάζ σε κάθε λούσιμο βοηθά στη σωστή κυκλοφορία και αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό.

Παράλληλα το μασάζ σας χαλαρώνει και σας αναζωογονεί. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που λατρεύετε να κάθεστε στο λουτήρα του κομμωτή σας όσο περισσότερο γίνεται. Τώρα όμως υπάρχει μια τάση που έρχεται από το Λονδίνο και θα λατρέψετε. Πρόκειται για μια βούρτσα για μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμη και για τα πιο λεπτά αφού τους χαρίζει έξτρα όγκο. Ο συγκεκριμένες βούρτσες είναι απαλές και παράλληλα εκτός από μασάζ κάνουν και φυσική απολέπιση.

Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: Δεν χαλάτε το μανικιούρ σας.

Τις βούρτσες θα τις βρείτε προς το παρόν στο διαδίκτυο και έχουμε να σας πούμε πως είναι πολύ οικονομικές. Τα μαλλιά σας δείχνουν ανανεωμένα και υπέροχα από το πρώτο κιόλας λούσιμο. Μην καθυστερείτε. Ανοίξτε τον υπολογιστή σας.

Εμείς έχουμε ήδη βρει τις αγαπημένες μας.

Heeta Hair Scalp Massager Shampoo Brush

Deinppa Hair Scalp Massager Shampoo Brush

Vanity Planet Groove Rejuvenating Scalp Massager

Κεντρική photo: Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Liquid φον ντε τεν: Δείτε τα καλύτερα και επιλέξτε εκείνο που θα απλώνετε στην επιδερμίδα σας από εδώ και στο εξής

Αν ετοιμάζεστε να γιορτάσετε το Halloween πρέπει να δείτε τα ωραιότερα nail looks

Keywords
Τυχαία Θέματα