Δείτε τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησε η Julia Roberts στις Χρυσές Σφαίρες

Η Julia Roberts στην απονομή των Golden Globes ήταν για άλλη μία φορά εντυπωσιακή. Ανήκει άλλωστε στην παλιά σειρά οπότε γνωρίζει πως ακριβώς πρέπει να εμφανιστεί ώστε όλος ο Τύπος να ασχοληθεί μαζί της. Τράβηξε την προσοχή με την υπέροχη δημιουργία της Stella McCartney, τις ανάλαφρες μπούκλες αλλά και το μακιγιάζ το οποίο χωρίς να είναι εκκεντρικό της χάριζε μια φυσική λάμψη που πολύ ζηλέψαμε.

Και σ’ αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται η make up artist Jilian Dempsey να αποκαλύψει ποια προϊόντα χρησιμοποίησε για να το δημιουργήσει.

Είναι όλα Lancome μιας και η Roberts είναι το πρόσωπο του brand. Η Dempsey ξεκίνησε από την ενυδάτωση απλώνοντας την Lancome Absolue Precious Cells Silky Day Cream. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το Prep & Hydrate Primer. Άπλωσε σε όλο το πρόσωπο το φον ντε τεν Teint Idole Ultra Wear δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα τέλειο καμβά.

Στα ζυγωματικά εφάρμοσε το Blush Subtil 011 χαρίζοντας μια φωτεινή και δροσερή όψη σε όλο το πρόσωπο ενώ τόνισε τα φρύδια με το Brow Definer Pencil. Στα μάτια επέλεξε γήινους τόνους χρησιμοποιώντας την παλέτα σκιών Hypnose Palette, Brun Adore και παράλληλα έκανε ένα ωραιότατο περίγραμμα με το Grandiose Liner 01.

Στα χείλη συνδύασε δύο αποχρώσεις κραγιόν ώστε να πετύχει το χρώμα ακριβώς που επιθυμούσε. Πρόκειται για το L’ Absolu Rouge 262 και το L’ Absolu Rouge 272.

Τέλος σταθεροποίησε το μακιγιάζ ψεκάζοντας όλο το πρόσωπο με το Fix It and Forget It Setting Spray. Ένα μαγικό προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ όλων μας αν θέλουν πράγματι να δημιουργήσουμε το μακιγιάζ και να το ξεχάσουμε για το υπόλοιπο της βραδιάς.

To make up look της Roberts ήταν γήινο μεν αλλά glam και τέλειο. Είναι ότι καλύτερο για τις βραδυνές σας εξόδους αλλά και για ειδικές περιστάσεις. Παράλληλα ταιριάζει σχεδόν σε όλους του τύπους επιδερμίδας αφού είναι “ήσυχο” χωρίς περιττές εντάσεις.

Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να το υιοθετήσετε asap.

Διαβάστε ακόμη:

H Kris Jenner άλλαξε hair look και είναι ίδια η Kim Kardashian!

νέα hair color trends έχουν έξυπνες ονομασίες που πρέπει να τις μάθετε

Keywords