Δείτε πως θα καθαρίσετε τα πινέλα μακιγιάζ όπως οι επαγγελματίες

Μένετε σπίτι και το ξέρουμε. Και θέλουμε να σας δώσουμε τα συγχαρητήρια μας μιας δείχνετε απίστευτη ωριμότητα και υπευθυνότητα. Μιας και θα μείνετε μέσα λοιπόν είναι η καλύτερη ευκαιρία να καθαρίσετε όλα σας τα πινέλα και μάλιστα όπως ακριβώς οι επαγγελματίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anmor Beauty (@anmorbeauty) στις 13 Μάρ, 2020 στις 9:03 μμ PDT

Πώς και πότε όμως πρέπει να τα καθαρίζετε όμως;

Μια

φορά την εβδομάδα είναι απαραίτητο: Αν τα χρησιμοποιείτε καθημερινά για να απλώσετε φον ντε τεν, σκιές και πούδρα επιβάλλεται να τα καθαρίζετε.

Με τι να καθαρίσετε τα πινέλα σας: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το σαμπουάν σας όπως ακριβώς και στις βούρτσες για τα μαλλιά σας. Το καλύτερο είναι να περιέχει το προϊόν στη σύνθεση του λεμόνι και περγαμόντο. Πολύ καλή δουλειά κάνει επίσης και το καθαριστικό για τα πιάτα. Προσοχή όμως, στα προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ στη σύνθεση τους γιατί απομακρύνουν την κόλλα που έχουν τα πινέλα και τα καταστρέφουν. Βάλτε μικρή ποσότητα καθαριστικού μέσα σε ένα μπολ και ξεπλένετε μόνο το σημείο των πινέλων με τις τρίχες.

Στεγνώστε τα σωστά: Αφού καθαρίσετε τα πινέλα απλώστε τα πάνω σε μια καθαρή και στεγνή πετσέτα που θα απορροφήσει την υγρασία. Μην τα σκουπίσετε απλά ταμπονάρετε απαλά. Αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε άμεσα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σεσουάρ.

Πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τα πινέλα σας; Αν βλέπετε ότι αρχίζουν να φεύγουν οι τριχούλες ανησυχητικά είναι καιρός να τα πετάξετε. Όπως επίσης αν καταλαβαίνετε πως γίνονται πολύ μαλακές και δεν κρατούν ικανοποιητικά τα προϊόντα μακιγιάζ ή αν δεν τα απλώνουν σωστά στην επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Το ωραιότερο μανικιούρ θα το κάνετε μόνες στο σπίτι χρησιμοποιώντας όλα τα βερνίκια που υπάρχουν στο νεσεσέρ σας

Primer: Επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στις δικές σας, ξεχωριστές ανάγκες

Keywords
Τυχαία Θέματα