Δείτε πως πέρασε η Φαίη μας το Σαββατοκύριακο!

Η Φαίη μας μπορεί να επικοινωνεί καθημερινά με τις φίλες της – όπως αποκαλεί τις τηλεθεάτριες του “Πρω1νού” – μέσω της εκπομπής της, ωστόσο η επαφή τους συνεχίζεται μέσω Instagram. 

Η Φαίη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες εικόνες.

Δημοσιεύει στο προφίλ της φωτογραφίες τόσο από τη δουλειά, όσο και από την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, χαρίζει μοναδικά δώρα στις φίλες της που καθημερινά δείχνουν την αγάπη τους μέσω των σχολίων που γράφουν στις αναρτήσεις της.

Η παρέα της Φαίης μας στο Instagram

μεγαλώνει καθημερινά και πρόσφατα, μάλιστα, συμπλήρωσε ένα εκατομμύριο followers. Το προφίλ της βρίσκεται στο top 10 με τους Έλληνες που έχουν τους περισσότερους followers, αλλά και επιρροή!

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Φαίη μας πέρασε όμορφες και δημιουργικές στιγμές με τα παιδάκια της. Σήμερα συγκεκριμένα έπαιξε “μήλα”, ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών, εννοείται μαζί με τα αγγελούδια της, Γιάννη και Δημήτρη.

Στην παρέα τους ήταν και η μικρή Σοφία, φίλη του Δημήτρη, μαζί με την μητέρα της, Κλειώ, η οποία έχει βρεθεί αρκετές φορές στο “Πρω1νό” για να φτιάξει υγιεινά σνακ για τους μικρούς μας φίλους.

Η κυρία Κλειώ, μάλιστα, ανέβασε ένα στιγμιότυπο της Φαίης μας από την ώρα του παιχνιδιού, στο οποίο έγραψε με χιούμορ: «Δεν παρακαλάει τον Θεό, “μήλα” παίζει».

Φυσικά η Φαίης μας έκανε repost το συγκεκριμένο story, με αποτέλεσμα να το δούμε και να θέλουμε και εμείς να παίξουμε “μήλα” μαζί τους!

Δείτε παρακάτω το σχετικό storyς:

Διαβάστε περισσότερα:

Το ξέσπασμα της Ντόρας Μακρυγιάννη για το The Bachelor: «Εξευτελισμός… Γι’ αυτήν την ισότητα δώσαμε μάχη οι γυναίκες;»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έφτασα στα όρια, απορώ πώς ζω κάποιες φορές»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το σχόλιο της σε φωτογραφία που ανήρτησε ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος!

Keywords
Τυχαία Θέματα