Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”!

Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες” είναι καταιγιστικές και στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να υπάρξουν ανατροπές!

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, μεταξύ άλλων θα δούμε τη Δρόσω να αποφεύγει τον Ιορδάνη και τον Μελέτη να απορρίπτει το σχέδιο της Πηνελόπης να κλεφτούν!

Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο, τα οποία προβλήθηκαν αποκλειστικά στο “Πρω1νό”:

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε απόψε στις “Άγριες Μέλισσες”:

Η Ελένη χτυπημένη άσχημα από την πτώση της στον γκρεμό, έχει μια «απρόσμενη» συνάντηση. Την ίδια στιγμή, ο Νέστορας αρχίζει να υποψιάζεται
πως πίσω από το σκίτσο του δολοφόνου του γιου του κρύβεται ο Κυπραίος. Η Ασημίνα ομολογεί στη Δρόσω πως την είδε με τον Ιορδάνη κι η Δρόσω της υπόσχεται πως δε θα προχωρήσει τη σχέση μαζί του. Παράλληλα, ο Κυπραίος κι ο Φανούρης βρίσκουν ημιλιπόθυμη την Ελένη και την μεταφέρουν στο χωριό. Ο Κλεομένης, προσπαθώντας να πείσει την Πηνελόπη να μείνει κοντά του, της αποκαλύπτει πως αυτός που μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη είναι ο Μελέτης. Κι ενώ όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να συνέλθει η Ελένη, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Λάμπρο και τον Κυπραίο γίνεται όλο και πιο τεταμένη. Όταν η  Ελένη μένει μόνη με τη Θεοδοσία, οι μάσκες πια πέφτουν ανάμεσά τους.

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef 4: Ποιοι θα αποχωρήσουν ένα βήμα πριν τον τελικό; 

Απαγωγή Μαρκέλλας: Το κορίτσι αναγνώρισε τη γυναίκα που το άρπαξε 

Ο Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι τον “έκοψαν” από την εκπομπή της Γερμανού μετά τα όσα είπε για το μισθό της Παπαγεωργίου!  

Keywords
Τυχαία Θέματα