Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 25-29/10!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης από τo Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 25/10

Ποια τζιν θα φορέσουμε περισσότερο αυτόν τον χειμώνα; Η Φαίη μας μάς έδωσε ένα hint σήμερα επιλέγοντας ένα παντελόνι που είναι μέσα στις hot τάσεις της σεζόν.

Συγκεκριμένα η Φαίη μας καλημέρισε σήμερα το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και ήταν και αυτή με τη σειρά της σε πιο φθινοπωρινό

mood.

Η Φαίη μας εμφανίστηκε στο πλατό με ένα τζιν παντελόνι με ελαφριά καμπάνα και τζιν ζώνη στη μέση. Τα blue jeans που θυμίζουν λίγο πιο vintage κομμάτια είναι trend που αγαπάμε πολύ φέτος.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι γόβες και ένα top σε neutral απόχρωση.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε  καφέ-ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look.

Το Fashion tip της ημέρας: Πριν ξεκινήσεις τα ψώνια τσέκαρε πρώτα καλά την ντουλάπα σου και ίσως βρεις μερικά παλιά κομμάτια που φέτος μπορείς να φορέσεις κερδίζοντας τα βλέμματα πάνω σου.

Τρίτη 26/10

Tο πράσινο είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα του 2022 και όσες από εσάς δεν έχετε ακόμα αποκτήσει κανένα κομμάτι σε κάποια πράσινη απόχρωση…τρέξτε να το κάνετε.

Σήμερα η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και ακολούθησε για μια ακόμα φορά την top χρωματική τάση της σεζόν.

Συγκεκριμένα η Φαίη μας εμφανίστηκε στο πλατό με πράσινο φόρεμα και κέρδισε τα βλέμματα πάνω της.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι πέδιλα σε μαύρο χρωμα.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε καφέ-ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χωρίστρα στο πλάι και φορά στις άκρες προς τα έξω. Για να πετύχεις και εσύ αυτό το look φρόντισε να κρατάς το ψαλίδι ισιώματος με φορά προς τα έξω και κάθετη φορά καθώς χτενίζεις τα μαλλιά σου.

Το Fashion tip της ημέρας: Το πράσινο και το μπλε αλλά και όλες οι αποχρώσεις τους είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν! Επένδυσε σε αυτά τα χρώματα που θα δώσουν ένταση στις εμφανίσεις σου και θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου στα ύψη.

Τετάρτη 27/10

Λευκό και μπορντό είναι δύο χρώματα που μπαίνουν στην ντουλάπα μας φέτος και θα τα χρησιμοποιήσουμε πιο πολύ από κάθε άλλο χρώμα. Είναι τα basics χρώματα του χειμώνα μας και θα τα αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Η Φαίη μας είναι λάτρης του λευκού χρώματος και το επιλέγει πάρα πολύ συχνά στην καθημερινότητά της αλλά και στην εκπομπή.

Σήμερα η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα λευκό τοπ που συνδύασε με μπορντό παντελόνι με δερμάτινο εφέ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι πέδιλα σε animal print.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε καφέ-ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χωρίστρα στο πλάι και πολύ χαλαρές μπούκλες.

Το Fashion tip της ημέρας: Είναι σημαντικό να προσθέσεις στην ντουλάπα σου μερικά basic χρώματα και ρούχα που θα φοράς εύκολα όλες τις μέρες που δεν θα ξέρεις τι ακριβώς να φορέσεις. Το λευκό και το μπορντό είναι 2 χρώματα που φέτος αγαπάμε πολύ και θέλουμε να επενδύσουμε σε αυτά περισσότερο.

Πέμπτη 28/10

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον ελληνισμό και τη χώρα μας και το μπλε και το λευκό είναι τα χρώματα που βλέπουμε πιο πολύ γύρω μας.

Η Φαίη μας υιοθέτησε ένα total blue look και κατάφερε να κερδίσει και πάλι τα βλέμματα πάνω της.

Σήμερα  λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα μπλε oversized πουλόβερ που συνδύασε με σατέν μίντι φούστα με σκίσιμο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μπλε πέδιλα.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look πιάνοντας έναν ψηλό κότσο στα μισά μαλλιά και δημιουργώντας ένα παιχνιδιάρικο hairstyle.

Το Fashion tip της ημέρας: Σήμερα η μέρα το απαιτεί να φορέσουμε μπλε και να τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο τα χρώματα της Ελλάδας μας.

Παρασκευή 29/10

Υπάρχει φέτος μια τάση που τη λατρεύουμε γιατί μπορούμε πανεύκολα να την υιοθετήσουμε χωρίς καν να χρειαστεί να μπούμε σε μεγάλα έξοδα. Όλες μας έχουμε ένα τζιν παντελόνι και ένα τζιν πουκάμισο ή denim jacket στην ντουλάπα μας. Το total denim look είναι trend και αξίζει να το δοκιμάσεις!

Η Φαίη μας ακολούθησε αυτή την τάση στην εμφάνισή της σήμερα στο Πρω1νό και μας έδωσε μια ιδέα για τέλειο styling.

Σήμερα  λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα skinny τζιν παντελόνι που συνδύασε με λευκό τοπ και τζιν jacket σε άνετη γραμμή.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ankle western boots.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χωρίστρα στο πλαί και πολύ χαλαρούς κυματισμούς.

Το Fashion tip της ημέρας: Δοκίμασε το total denim look και πρόσθεσε αν θέλεις μέσα από το τζιν μπουφάν σου ένα τζιν πουκάμισο στην ίδια ή σε διαφορετική απόχρωση από το παντελόνι και το μπουφάν σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα