Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 11/10-15/10!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης από τo Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 11/10

Μπορεί το μπεζ, το εκρού και το ζαχαρί να είναι αποχρώσεις που κυριάρχησαν στην ντουλάπα μας τον χειμώνα του 2020, αλλά το 2021 θέλουμε να προσθέσουμε και πάλι το μαύρο χρώμα στο στιλ μας. Τα total black looks γίνονται και πάλι viral και τα θέλουμε πιο πολύ στην καθημερινότητά μας.

Η Φαίη μας λατρεύει τη

μόδα και της αρέσει να ακολουθεί τις τάσεις της. Σήμερα το πρωί καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε να ακολουθήσει την black & white τάση που τόσο αγαπάμε.

Η Φαίη φόρεσε ένα μίνι σατέν μαύρο φόρεμα που συνδύασε με μαύρη σατέν πουκαμίσα και χρυσή αλυσίδα στον λαιμό.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκές μπότες.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης δίνοντας όγκο στο πάνω μέρος.

Το Fashion Tip της Ημέρας: Δοκίμασε κι εσύ ένα total black look και ολοκλήρωσε το outfit με λευκά μποτάκια ή μπότες που θα δώσουν ακόμα περισσότερο στιλ στις εμφανίσεις σου.

Τρίτη 12/10

Λευκό και μπλε είναι δύο χρώματα που λατρεύουμε αυτή τη σεζόν και θέλουμε να τα συνδυάζουμε και μεταξύ τους για ακόμα πιο δυναμικές εμφανίσεις όλο το φθινόπωρο. Η Φαίη μας υιοθέτησε σήμερα ένα υπέροχο blue & white look που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα η Φαίη συνδύασε τη μπλε φούστα της με λευκό τοπ και λευκό oversized πουκάμισο δημιουργώντας ένα υπέροχο look που μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις και θα φορέσεις εύκολα από το πρωί ως το βράδυ, στη δουλειά, στα ψώνια, στις βραδινές εξόδους.

Η Φαίη καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και δοκίμασε αυτή την τάση με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνοντας το look της με λευκά combat boots.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε  καφέ-ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης δίνοντας όγκο στο πάνω μέρος και δημιουργώντας φορά προς τα έξω, στο τελείωμα των μαλλιών. Δοκίμασε κι εσύ αυτό το χτένισμα χρησιμοποιώντας ένα σίδερο ισιώματος και κρατώντας το με τέτοιο τρόπο με φορά προς τα πάνω ώστε να δημιουργήσεις αυτό το look.

Τετάρτη 13/10

Πέρυσι το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2020/2021 φορέσαμε αρκετά τα animal prints. Αν λοιπόν, τα φορέσαμε σε μεγάλο βαθμό πέρυσι, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο περισσότερο θα τα φορέσουμε φέτος.

Η Φαίη μας καλημέρισε σήμερα το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και δοκίμασε την κορυφαία αυτή τάση επιλέγοντας ένα μίνι φόρεμα σε λεοπάρ σχέδιο με βολάν στο κάτω μέρος της φούστας. Το φόρεμα της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους και η ίδια το συνδύασε με μαύρη δερμάτινη ζώνη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας ολοκληρώθηκε με μαύρα western boots.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε  καφέ-ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης δίνοντας όγκο στο πάνω μέρος και πιάνοντας ένα μικρό κοτσιδάκι ψηλά στο κεφάλι αφήνοντας κάτω μερικά τσουλουφάκια.

Το Fashion tip της ημέρας: Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ western boots για αυτή τη σεζόν θα σου προτείναμε να επιλέξεις ένα σχέδιο σαν αυτό της Φαίης που καταλήγει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Πέμπτη 14/10

Φθινοπώριασε απότομα και σήμερα είναι η πρώτη βροχερή φθινοπωρινή μέρα της σεζόν. Η Φαίη μας καλημέρισε σήμερα το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και ήταν και αυτή με τη σειρά της σε πιο φθινοπωρινό mood.

Συγκεκριμένα η Φαίη μας εμφανίστηκε στο πλατό με ένα πουλοβεράκι σε off-white απόχρωση και το συνδύασε με μια pencil animal print φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. 

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε  καφέ-ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε χαλαρές μπούκλες με χωρίστρα στο πλάι.

Το Fashion tip της ημέρας: Το snake print εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μας animal prints και φέτος. Επένδυσε σε μια φούστα, σαν και αυτή της Φαίης μας, που θα φορέσεις εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας.

Παρασκευή 15/10

Η κακοκαιρία καλά κρατεί στη χώρα μας και όλοι μας νιώθουμε την ανάγκη να ντυθούμε λίγο πιο ζεστά και να αποφασίσουμε ποια χειμερινά ρούχα και παπούτσια θα επιλέξουμε για αυτή τη σεζόν.

Η Φαίη μας καλημέρισε σήμερα το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο για αυτή τη φθινοπωρινή μέρα.

Συγκεκριμένα η Φαίη μας εμφανίστηκε στο πλατό με ένα μίνι φόρεμα σε λευκό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και συνδύασε το φόρεμά της με μπότες σε animal print.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε  καφέ-ροζ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε χαλαρούς κυματισμούς με χωρίστρα στο πλάι.

Το Fashion tip της ημέρας: Α ψάχνεις να προσθέσεις ένα νέο σχέδιο μπότας στη συλλογή σου τότε ένα ζευγάρι μπότες με animal print είναι μια επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές εμφανίσεις σου όλο το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα του 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα