Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 03-07/01!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης από τo Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 03/01

H πρώτη εκπομπή της Φαίης στο Πρω1νό για το 2022 είχε μπόλικο χρώμα και πολύ καλή διάθεση.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα υπέροχο outfit σε παλ τόνους. Συγκεκριμένα η Φαίη μας φόρεσε ένα σετ

που αποτελείται από ροζ τοπ και ασορτί φούστα με gingham print, ένα σχέδιο που αγαπάμε ιδιαίτερα φέτος.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude τόνο.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση, δίνοντας περισσότερη έμφαση στο μακιγιάζ στα μάτια.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα επιμελώς ατημέλητο look με χαμηλό κότσο και τσουλουφάκια.

Το Fashion tip της ημέρας: Το πρώτο fashion tip της χρονιάς είναι να φοράς περισσότερο χρώμα γιατί μια τέτοια αλλαγή στην καθημερινότητά σου μπορεί να φέρει μεγάλη αλλαγή και στη διάθεσή σου!

Τρίτη 04/01

Τα tweed υφάσματα είναι μια τάση που έχουμε ήδη ξεχωρίσει από το 2021 και θα φορέσουμε πολύ και το 2022. Μπορεί ο οίκος Chanel να είναι υπεύθυνος για την καθιέρωση αυτής της τάσης αλλά πλέον όλο και περισσότερα brands επενδύουν στο συγκεκριμένο trend.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα υπέροχο outfit. Συγκεκριμένα η Φαίη συνδύασε την tweed μίνι φούστα της με ένα λευκό πουκάμισο με ανασηκωμένο γιακά και μαύρη oversized τσάντα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες over the knee combat boots και ψηλές μαύρες κάλτσες.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση, δίνοντας περισσότερη έμφαση στο μακιγιάζ στα μάτια που έγινε σε γήινους τόνους.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χαλαρούς κυματισμούς και χωρίστρα στο πλάι.

Το Fashion tip της ημέρας: Φέτος τον χειμώνα θέλουμε να επενδύσουμε σε λευκά πουκάμισα που θα μας βοηθήσουν να χτίσουμε ένα στιλ που δε θα περνάει απαρατήρητο.

Τετάρτη 05/01

Τα logos επιστρέφουν στη μόδα και την άνοιξη θα είναι ένα από τα top trends! Αν λοιπόν θέλεις να δοκιμάσεις μια φρέσκια τάση ακολούθησε αυτό το trend και θα μας θυμηθείς.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα υπέροχο outfit. Συγκεκριμένα η Φαίη φόρεσε ένα ασπρόμαυρο μίνι φόρεμα με logos και φερμουάρ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες over the knee boots.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κατακόκκινο κραγιόν που έκανε την τέλεια αντίθεση με το look της.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χωρίστρα στο πλάι.

Το Fashion tip της ημέρας: Ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με logos είναι ό,τι πρέπει για εκείνες τις μέρες που θέλεις να φορέσεις κάτι και να ξεχωρίσεις. Ολοκλήρωσε το look με κατακόκκινο κραγιόν και είσαι έτοιμη!

Πέμπτη 06/01

Αν ψάχνεις για ένα φόρεμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις τότε αξίζει να ποντάρεις σε ένα σατέν κομμάτι, σαν και αυτό που φόρεσε η Φαίη μας στο Πρω1νό.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα υπέροχο outfit. Συγκεκριμένα η Φαίη εμφανίστηκε στην εκπομπή με ένα σατέν shirt dress που είχε πούπουλα στο τελείωμά του.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι nude paltform heels.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα παλ ροζ κραγιόν που ολοκλήρωσε τέλεια το look.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χωρίστρα στο πλάι.

Το Fashion tip της ημέρας: To σατέν shirt dress είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και θα σου προτείναμε να το επιλέξεις σε αποχρώσεις της πούδρας, όπως έκανε και η Φαίη μας. Αυτό είναι ένα φόρεμα που σίγουρα θα φορέσεις μέχρι και την άνοιξη.

Παρασκευή 07/01

Φέτος τον χειμώνα ποντάρουμε σε statement παλτό περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Τα λεοπάρ σχέδια αλλά και όλα τα animal prints είναι τάση που αγαπάμε και δε βαριόμαστε.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα black & white σύνολο. Συγκεκριμένα η Φαίη εμφανίστηκε στην εκπομπή με μαύρη δερμάτινη φούστα με φερμουάρ, λευκό πουκάμισο και ολοκλήρωσε το look της με λεοπάρ ημίπαλτο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα παλ ροζ κραγιόν που ολοκλήρωσε τέλεια το look.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look επιμελώς ατημέλητο προσθέτοντας και μια λεπτή μαύρη στέκα.

Το Fashion tip της ημέρας: Μην φοβηθείς να επιλέξεις ένα statement παλτό και να είσαι σίγουρη πως θα το φορέσεις με όλα τα μονόχρωμα, μίνιμαλ συνολάκια σου. Όσο περνάει ο καιρός θα νιώθεις ολοένα και πιο έτοιμη να πειραματιστείς και στον συνδυασμό διαφορετικών prints.

Διαβάστε περισσότερα:

Αυτά είναι τα αγαπημένα trends της Olivia Palermo για το Χειμώνα!

Δερμάτινη φούστα: Πώς θα τη φορέσεις αυτές τις γιορτές και πού θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια;

Η Fashion Editor, Ελένη Βάγια, σου δείχνει 5 κανόνες layering για μοναδικά χειμερινά looks

Keywords
Τυχαία Θέματα