Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 2 -6/11!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την ένατη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 2/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το καρό, το υπέροχο και διαχρονικό print που όλες λατρεύετε και θα το δείτε παντού αυτή τη σεζόν. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να του δώσετε πρωταγωνιστική θέση στη γκαρνταρόμπα σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη  μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα καρό σακάκι, ένα λευκό T-shirt και μια μίνι τζιν φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της  Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με στέκα από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι δερμάτινα λαδί μποτάκι,  Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 3/11

Το κόκκινο, το πιο ωραίο και επιβλητικό χρώμα της παλέτας είναι η απόλυτη τάση για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Και γι’ αυτό σας προτείνουμε να του δώσετε πρωταγωνιστική θέση στη γκαρνταρόμπα σας. Ξέρουμε πως πολλές από εσάς δεν το τολμάτε, όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε το ρίσκο και όχι απλά να το επιλέξετε σε ένα ρούχο ή αξεσουάρ, αλλά να κάνετε ένα total red outfit. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion, ένα κόκκινο κρουαζέ φόρεμα με γιακά και πέτα, 3/4 μανίκι, λεπτομέρεια με πιέτες στην φούστα και κλείσιμο με φερμουάρ στην πλάτη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινες διάφανες κάλτσες, Fashionroom και κόκκινες ψηλοτάκουνες vinyl γόβες, Mark Milan. Tο μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και τα μαλλιά της, τα οποία επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης ήταν μια χαλαρή βαγκ.

Τετάρτη 4/11

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το δέρμα αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις αυτής της σεζόν, γι’ αυτό και σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε ρούχα και αξεσουάρ. Μην ανησυχείτε καθόλου. Αυτά δεν θα τα φορέσετε μόνο τώρα, αλλά θα τα έχετε για πάντα, αφού είναι σούπερ κλασικά και διαχρονικά. Φούστες, παντελόνια, φορέματα, σακάκια, μπότες, γόβες, τσάντες κ.α. είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δείτε στα μαγαζιά. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα ροζ μοχέρ πουλόβερ και μια μαύρη δερμάτινη φούστα με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος που παραπέμπει σε wrap. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κρίκους και τσόκερ με κρυσταλλάκια και καρδούλα, Kymata Jewels και ένα ζευγάρι ροζ ψηλοτάκουνες vinyl γόβες, Billero. Tο μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και τα μαλλιά της, τα οποία επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης ήταν ένα χαμηλό pony tail.

Πέμπτη 5/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά trends των 80s και 90s, το vinyl που τελευταία έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα. Μπορεί παλαιότερα να το είχαμε συνδέσει με το βράδυ, όπως πια σας προτείνουμε να το φοράτε συνεχώς, από το πρωί και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες. Στην αγορά υπάρχουν πολλά κομμάτια, από καμπαρντίνες και παντελόνι, μέχρι φούστες και παπούτσια. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.  Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας billy.sabbado που αποτελείται από μια πλεκτή μπλούζα με τονισμένους ώμους και ένα vinyl παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κρίκους και τσόκερ με κρυσταλλάκια και καρδούλα, Kymata Jewels και ένα ζευγάρι δίχρωμες ψηλοτάκουνες γόβες, Billero.  Tο μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και τα  κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση που επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης .

Παρασκευή 6/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το βολάν, ή αλλιώς ruffles που εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να αποτελούν μια από hot τάση της μόδας και αυτή τη σεζόν. Οι κυματισμοί λοιπόν αυτοί προσδίδουν μια παιχνιδιάρικη νότα σε μια μπλούζα, σε ένα φόρεμα ή στο τελείωμα ενός παντελονιού και επίσης δίνουν… άλλον αέρα σε κάθε κίνησή σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας Access Fashion, σεμιζιέ, με κουμπάκια και φούστα με βολάν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα κολιέ που φορέθηκε ως στέκα, Kymata Jewels  και ένα ζευγάρι μπότες, τετραγωνισμένες με χοντρό τακούνι, Fratelλi Karida Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα μοντέρνο updo με ανέμελες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα