Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από την τέταρτη εβδομάδα του Πρω1νού στον αέρα, 28/9-2/10!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την τρίτη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 28/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το σακάκι, το ρούχα που όλες σας πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας αφού μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινά και επίσημες και να το συνδυάσετε με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας. Αυτή τη σεζόν όμως σας προτείνουμε να αποκτήσετε ένα σε μια έντονη ή φλούο απόχρωση -σίγουρα έχετε ένα σε μαύρο. Πρόκειται

για ένα κομμάτι -κλειδί που θα απογειώσει το στυλ σας και σας βοηθήσει να κάνετε statement εμφανίσεις που θα συζητηθούν. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κίτρινο φλούο σακάκι και ένα μαύρο body με επίσης φλούο λεπτομέρεια με την υπογραφή Iceplay, Castor Group και ένα μαύρο δερμάτινο κολάν από προσωπική συλλογή. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα μποτάκια, Superga. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα κατακόκκινα χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της, με τη χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 29/9

Τα φορέματα είναι χωρίς καμία αμφιβολία τα πιο θηλυκά ρούχα της γκαρνταρόμπας σας. Από το Little Black Dress, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή, το πιο διαχρονικό κομμάτι της μόδας, το μακρύ floral αγαπημένο το Καλοκαίρι και το chic wrap dress, μέχρι το πλεκτό, την τάση των τελευταίων σεζόν που εξακολουθεί να είναι hot και αυτό το Φθινόπωρο. Σε αυτό μάλιστα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μπεζ μακρύ πλεκτό φόρεμα από την εταιρεία, Desiree Fashion. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες peep toe γόβες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της, με τη χωρίστρα στη μέση.

Τετάρτη 30/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το leopard, ένα από τα πιο αγαπημένα print που εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση και αυτή τη σεζόν που διανύουμε. Σίγουρα οι περισσότερες από εσάς θα έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας ρούχα και αξεσουάρ. Αν όχι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα animal print σύνολο από την εταιρεία μόδας, BSB που αποτελείται από crop top που δένει στο στήθος και ασορτί ψηλόμεση μίνι wrap φούστα με βολάν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κοσμήματα XDX, ένα animal print scrunchie, ασορτί με τα ρούχα της, ένα μαύρο σουτιέν με δαντέλα και ένα ζευγάρι μπεζ booties με σούρες, όλα επίσης από την BSB. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα μοντέρνο Up do -bun, στολισμένο με το animal print scrunchie.

Πέμπτη 1/10

Το Καλοκαίρι μπορεί να πέρασε, όμως τα λουλουδάτα μίνι φορέματα, σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα. Και δικαιολογημένα αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστούν με όλα τα αξεσουάρ σας, από ψηλοτάκουνα πέδιλα και γόβες, μέχρι τα αγαπημένα σας αθλητικά. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την Arch5, μίνι, floral με τους ώμους έξω. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Kymata Jewls. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο και τη χωρίστρα στη μέση.

Παρασκευή 2/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα πιο hot υφάσματα της σεζόν που διανύουμε, το δέρμα. Στην αγορά θα βρείτε ρούχα σε μεγάλη ποικιλία και χρώματα, εμείς όμως θα σταθούμε στο σορτς. Πρακτικό, άνετο, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να συνδυαστεί με τα περισσότερα αξεσουάρ σας, από sneakers και μπότες, μέχρι ψηλοτάκουνες γόβες και πέδιλα -ναι, φυσικά τα επιλέγουμε και τώρα. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας Access Fashion που αποτελείται από ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο και ένα δερμάτινο ταμπά σορτς. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με χοντρή αλυσίδα στο λαιμό από τα Kymata Jewls και ένα ζευγάρι ροζ ψηλοτάκουνες γόβες, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο και τη χωρίστρα στη μέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα