Δείτε και αποκτήστε την αγαπημένη ενυδατική κρέμα της Khloe Kardashian!

Πριν από λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε τις ενυδατικές κρέμες που χρησιμοποιούν οι celebrities, μεταξύ των οποίων ήταν και η Khloe Kardashian που δεν αποχωρίζεται την Embryolisse Hydra Cream Light.

Πρόκειται για μια απαλή κρέμα ενυδάτωσης που μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς. Αρκεί να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας beauty

κατάστημα.

Πρόκειται για το Νο1 μυστικό της για μια επιδερμίδα φρέσκια και ελαστική που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία. Οι ειδικοί επιμένουν πως δεν αρκεί να πίνετε 1,5 λίτρο νερό την ημέρα. Η επιδερμίδα χρειάζεται καθημερινή ενυδάτωση, πρωί και βράδυ, γι’ αυτό η επιλογή του ενυδατικού μας προϊόντος είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Τα εργαστήρια της Embryolisse επέλεξαν να βελτιστοποιήσουν τις φυσικές ενυδατικές ικανότητες του οργανισμού στην ανατροφοδότηση της επιδερμίδας από «μέσα προς τα έξω», αποτελεσματικά και με διάρκεια, ώστε να γίνει πιο ανθεκτική στους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες.

Μια αναπλήρωση  των φυσικών αποθεμάτων υγρασίας  που πραγματοποιείται με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέως  χαμηλού μοριακού βάρους, που φτάνει μέχρι τις κατώτερες στιβάδες της επιδερμίδας. Παράλληλα βοηθά στη σωστή κυκλοφορία και  κατανομή του νερού μεταξύ των κυττάρων, ενεργοποιώντας την παραγωγή στις υδατοπορίνες (τα κανάλια που είναι υπεύθυνα για την αποτελεσματική κυκλοφορία του νερού μέσω των κυτταρικών μεμβρανών) με το εκχύλισμα λευκής Νυμφαίας (νούφαρο).

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά: η επιδερμίδα αποκτά φρεσκάδα, σφριγηλότητα και ελαστικότητα. Το υαλουρονικό οξύ δρα στο βαθύτερο τμήμα του δέρματος, στο χόριο, βελτιστοποιώντας την ικανότητά του να αποθηκεύει νερό, πράγμα που προσφέρει αποτέλεσμα που διαρκεί.

Ξεκινήστε τη σωστή ενυδάτωση με λίγες σταγόνες από το Hydra-Serum για άμεση και συνεχίστε με την Hydra- Cream Light. Η υφή της επιδερμίδας  γίνεται πιο λεία και ομοιόμορφη, ενώ ο επιδερμιδικός φραγμός σταδιακά ενισχύεται, περιορίζοντας κάθε αίσθημα τραβήγματος και δυσφορίας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Κονσίλερ 2 σε 1: Προσφέρει την κάλυψη που θέλετε και τη φροντίδα της κρέμας ματιών σας!

Δείτε τι έκανε η Jennifer Aniston για να έχει super λαμπερό δέρμα στα Emmy Awards!

Keywords
Τυχαία Θέματα