Δανάη Μπάρκα: «Ο Τσουρός ήταν καχύποπτος και “ξινούλης” στην αρχή μαζί μου»

Με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του Κώστα Τσουρού με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η Δανάη Μπάρκα θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσει την εκπομπή της, ο δημοσιογράφος είχε τοποθετηθεί αρνητικά και έτσι είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους ένα δυσάρεστο κλίμα. Όταν ο Κώστας Τσουρός πήρε μεταγραφή για το MEGA, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, με αποτέλεσμα η Δανάη Μπάρκα να αναθεωρήσει.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα
για τον Κώστα Τσουρό

«Θέλω να σας πω κάτι για τον Κώστα, γιατί έχω την ανάγκη να το μοιραστώ. Είναι ένας άνθρωπος που δε γνωριζόμαστε προσωπικά. Όταν ξεκινούσαμε το “Πάμε Δανάη” ήταν λίγο καχύποπτος μαζί μου και “ξινούλης”. Είχα στενοχωρηθεί γιατί σκεφτόμουν τι του έκανα… Αυτός έλεγε ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι και από πού κι ως πού να…. Κι σκεφτόμουν γιατί τα λέει αυτά, τι έχω κάνει…

Έρχεται η στιγμή που ξεκινάει η εκπομπή, εγώ δεν είχα αντιδράσει, δεν είχα κάνει κάτι. Είχα πάει καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού, που τότε ήταν εκεί, και σε όλη τη συνέντευξη δεν είχα γυρίσει να τον κοιτάξω γιατί έλεγα πώς αντιμετωπίζουν έναν άνθρωπο που έχει μιλήσει έτσι για σένα πριν δει την εκπομπή σου…

Οπότε ήταν από τους ανθρώπους που είχα στη λίστα που δεν θα δενόμουν ποτέ. Ξαφνικά μαθαίνουμε ότι έρχεται στο MEGA και έλεγα τι θα κάνω κάθε μέρα που θα τον βλέπω και αυτός δε με θέλει. Λίγο η τριβή, λίγο η κοινή παρέα εδώ στο στούντιο, έβλεπα ότι είχε επιχείρημα όταν έλεγε κάτι, δεν το έλεγε απλά για να αναπαραχθεί.

Έχουμε καταλήξει να τον θαυμάζω και να τον σέβομαι πολύ. Να του ευχηθώ καλή επιτυχία, χαίρομαι που έχουμε πια αυτή τη σχέση».

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απαντά στον Λιάγκα μετά το on air «καρφί» του

 Αγχωμένη η Ιωάννα Τούνη: Σήμερα η βάφτιση του γιου της -«Δεν υπάρχουν μπομπονιέρες ούτε φαγητό για τόσα άτομα»

 Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Δεν επιθυμεί να πάει σε ίδρυμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα