Δανάη Μπάρκα: «Ο χωρισμός έγινε αβίαστα, το λήξαμε επειδή αγαπιόμαστε ακόμα»

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της μετά από οκτώ χρόνια σχέσης.

Με αφορμή μια ερώτηση σχετική με την απόφασή της να μετακομίσει από το Περιστέρι στο Χαλάνδρι, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» εξήγησε πως αυτό συνέβη αρχικά επειδή ο πρώην σύντροφός της έμενε στο Χαλάνδρι. Όταν

χώρισαν, όμως, η ίδια αποφάσισε ότι θα συνεχίσει να μένει στη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς της άρεσε πολύ και έτσι νοίκιασε άλλο σπίτι.

Μιλώντας για τον χωρισμό της, η Δανάη Μπάρκα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έγινε αβίαστα. Ενώ έγινε απότομα, με το που γνωριστήκαμε ήρθε αμέσως και η συγκατοίκηση και όλα, επειδή ήταν η ανάγκη μας χωρίς να το σκεφτούμε και χωρίς να βάλουμε ταμπέλα έγινε γιατί περνούσαμε πολύ ωραία. Με την ίδια λογική αποφασίσαμε και να το λήξουμε. Ακριβώς γιατί αγαπιόμαστε ακόμα και πάντα θα αγαπιόμαστε, για να προστατεύσουμε το μεταξύ μας, το εμένα και το δικό του, αποφασίσαμε ότι το μαζί ερωτικά έπρεπε να ολοκληρωθεί».

Και κατέξηλε: «Με πολύ κλάμα, δυσκολίες, σκαμπανεβάσματα, όπως κάθε χωρισμός, είδαμε ότι όντως πιεστήκαμε στην αρχή, αλλά μετά έγινε για καλό. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που πιστεύουμε ότι όλα γίνονται για καλό. Άρα ήταν ok».

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Μπέττυ Μαγγίρα: «Νιώθω ότι η Μελέτη πέρασε πολύ άσχημα με τον Μάνεση»

 Ελένη Μενεγάκη: «Δεν υπήρξε περίοδος που να μην με ενδιαφέρει η ζωή μου αλλά μόνο η καριέρα»

 Δέσποινα Βανδή: Η αποκάλυψη για τις σπουδές της κόρης της, Μελίνας, στο Λονδίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα