Δανάη Μπάρκα: Δεν θα πιστέψεις πόσο έχει αδυνατίσει! (φωτό)

Η Δανάη Μπάρκα είναι η προσωποποίηση της χαράς και της ευτυχίας και είναι μια ηθοποιός με μεγάλο ταλέντο και μέλλον μπροστά της. Η ίδια λατρεύει να κάνει πλάκες στη μαμά της, τη γνωστή ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ ο λογαριασμός της στο instagram έχει πολλούς ακόλουθους.

Η ίδια προσπαθεί εδώ και κάποιο διάστημα να χάσει κιλά και ήδη το αποτέλεσμα της προσπάθειάς της είναι εμφανές.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram

και όπως θα δεις τα κιλά που έχει χάσει είναι πολλά.

«Να χαμογελάτε. Και να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί, ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Πάντα θα βρεθούν άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις ή αισθητική. Εσείς να ακολουθείτε την καρδούλα σας.. δεν ξέρει κανείς για πόσο θα ζούμε.. μη σας νοιάζουν οι ταμπέλες, το μέσα σας να σας αφορά! Σαββατάκι, Αθήνα, βόλτες και φίλοι. Τι καλύτερο???!!»

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να χαμογελάτε. Και να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί,ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Πάντα θα βρεθούν άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις ή αισθητική. Εσείς να ακολουθείτε την καρδούλα σας..δεν ξέρει κανείς για πόσο θα ζούμε..μη σας νοιάζουν οι ταμπέλες,το μέσα σας να σας αφορά! Σαββατάκι,Αθήνα,βόλτες και φίλοι. Τι καλύτερο???!! —— @marinaraphaelofficial και με την καλύτερη τσάντα που κυκλοφορεί στον κόσμο #loveYouMarinakiMou —— τζελάκι. @tzela

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα