Δανάη Μπάρκα: Απαντά στα όσα ειπώθηκαν για το τηλεοπτικό της μέλλον -«Υπήρξαν άνθρωποι που μίλησαν περίεργα για εμένα»

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

Μέσα σ’ όλα, η ίδια μίλησε για την παρουσία στην πρωινή εκπομπή του Mega, καθώς και για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Πώς ένιωθες που τους τελευταίους μήνες το πρόσωπό σου απασχόλησε τόσο πολύ το τηλεοπτικό ρεπορτάζ;

Όπως είδες, δεν μιλούσα εγώ

αυτό τον καιρό. Ο καθένας έχει τα ρεπορτάζ του, κάποια ήταν σε άλλη ατμόσφαιρα. Υπήρξαν άνθρωποι που μίλησαν λίγο περίεργα για εμένα, ενώ αν με πετύχουν έξω θα μου πουν «αχ, σε λατρεύω, είναι σπουδαίο αυτό που κάνεις!». Εκεί θα το σχολιάσω με τους συνεργάτες μου. Θα τους πω: «Κοιτάξτε το μήνυμα που μου έχει στείλει και πως μιλάει για εμένα.

Εσύ από πότε ήξερες ότι το «Πάμε Δανάη» θα συνεχιστεί κανονιά του χρόνου;

Δεν τέθηκε ποτέ κάτι άλλο στο τραπέζι! Έχω υπέροχη σχέση με την διοίκηση -έτσι κι αλλιώς δεν έχω δουλέψει σε άλλο κανάλι, ούτε μου αρέσει να αλλάζουν οι ομάδες μου. Από τη στιγμή που όλα πήγαιναν καλά, γνωρίζαμε ότι συνεχίζουμε. Έγινε και μια ωραία κουβέντα κι είπαμε ότι είμαστε εδώ να το παλέψουμε, να ανανεωθούμε και να συνεχίσουμε.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Ιβάνκοβα: Προσαγωγή υπόπτου για την άγρια δολοφονία της Κουβανής τρανς

Στάθης Σχίζας: Αποκαλύπτει για πόσες ψήφους βγήκε νικητής ο Σάκης Κατσούλης στο «Survivor All Star»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Εκτός «Πρω1νού» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Keywords
Τυχαία Θέματα