Χρήστος Φερεντίνος: Αποχαιρετά το Deal – «Είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε αυτό»

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα για το «Deal», καθώς ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος! Ο Χρήστος Φερεντίνος έκανε φινάλε για έβδομη σεζόν, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν κάθε απόγευμα το δημοφιλές παιχνίδι.

Το φετινό τέλος, βέβαια, είναι πολύ ιδιαίτερο για τον παρουσιαστή, μιας και μετά από επτά έτη, αποχαιρετάει το αγαπημένο του παιχνίδι, όπως και το κανάλι που συνεργαζόταν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Χρήστος Φερεντίνος από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται

σε διαφορετική τηλεοπτική στέγη και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ.

Συγκινημένος αλλά και πολύ χαρούμενος με την ολοκλήρωση ακόμα ενός κύκλου του «Deal», ο Χρήστος Φερεντίνος είπε:  «Κυρίες και κύριοι σήμερα βγάζουμε σέλφι, τραβάμε βιντεάκια και κάνουμε τέτοια εδώ πέρα γιατί είναι η τελευταία μας εκπομπή!

Χαίρεστε και πανηγυρίζετε όλοι μαζί; Που είναι το ωραίο; Τελειώνει η 7η σεζόν σήμερα και πάμε να πανηγυρίσουμε λοιπόν όλοι μαζί. 7 χρόνια Deal παιδιά και έχουμε γράψει 218 επεισόδια!», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος.

Και συνέχισε, με την ευχή να έχουμε όλοι ένα όμορφο καλοκαίρι: «Τι να πω; Να μην πω τα κλασικά. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που ζήσαμε όλο αυτό το πράγμα! Γεια σας, κυρίες και κύριοι! Σας αγαπάμε πολύ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα. Γεια σας, καλό καλοκαίρι σε όλους».

Ο τελευταίος παίκτης του Deal για φέτος

Διαβάστε ακόμα:

 Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πραγματικά είδα τον θάνατο και ήμουν σίγουρος ότι ”μέχρι εδώ ήταν”»

 Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε ότι ο νικητής του Fame Story θα πάει στη Eurovision

 Αμαρυλλίς: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα