Χρήστος Δάντης: Το νέο μήνυμα μετά την αποβολή της Χατζηανδρέου από το «Survivor» -«Τα σέβη μου σε αυτούς τους 4 παίκτες»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκονται από χτες (31/1) εκτός «Survivor All Star», καθώς η παραγωγή του παιχνιδιού επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Νίκου Μπάρτζη, ότι τις είδε μέσα στο δάσος με κινητό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, στηρίζοντας την αγαπημένη του. Ο τραγουδιστής τόνισε πως πιστεύει στα λεγόμενά της και πλέον την περιμένει να γυρίσει πίσω

στην Ελλάδα.

Πριν από λίγη ώρα, ο Χρήστος Δάντης προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ του, μέσω της οποίας θέλησε να υποβάλλει τα σέβη του στα τέσσερα άτομα που δεν εγκατέλειψαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Συμβούλιο του Νησιού, όταν ο Νίκος Μπάρτζης προχώρησε στην αποκάλυψη για το κινητό.

«Ένα κορίτσι 23 ετών όρθιο να παρακαλάει λέγοντας “γυρίστε πίσω”, να μένει μόνο και η μόνη κυρίου που έμειναν πίσω να είναι μόνο οι βασάλος, Σταμούλης, ανδρεάδου, Κολοβού; Τα σέβη μου στα 4 αυτά παιδιά», έγραψε στη δεύτερη ανάρτησή του ο Χρήστος Δάντης.

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Σαββόπουλος: «Μετά την κηδεία του Σάκη Μπουλά πήγαμε σε ταβέρνα που μας είχε υποδείξει, είχε προπληρώσει το γεύμα»

Θεσσαλονίκη – Θάνατος νεογνού στον τοκετό: Καταδικάστηκε ο μαιευτήρας

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ασυναγώνιστη η ερμηνεία της, για όσκαρ»

Keywords
Τυχαία Θέματα