Χριστοπούλου-Παπαγεωργίου-Ηλιάκη: Απαντούν για πρώτη φορά για όσα γράφτηκαν περί ποινικής δίωξης

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως ασκήθηκε ποινική δίωξη στις Έλενα Χριστοπούλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη μετά από μήνυση που είχε υποβάλει ο Πάνος Καλλίτσης για απόπειρα απάτης.

Το πρωί της Παρασκευής (16/10) στο “Πρω1νό” σχολίασαν τα όσα ειπώθηκαν και αποκάλυψαν όλη την αλήθεια. Μάλιστα, για πρώτη φορά ακούστηκαν οι απαντήσεις των τριών γυναικών για το εν λόγω θέμα.

Μετά την απόφαση της Έλενας Χριστοπούλου και του Πάνου Καλλίτση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, η πρώτη μέσω μήνυσης ζήτησε τα προσωπικά της είδη από το σπίτι όπου διέμεναν. Μάλιστα, μάρτυρες της ήταν η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Ο γνωστός κομμωτής απάντησε με μια νέα μήνυση στην πρώην σύζυγό του και στις δύο γυναίκες που κατέθεσαν ως μάρτυρες, στην οποία έκανε λόγο για απάτη και ψευδορκία.

Η μήνυση του Πάνου Καλλίτση απορρίφθηκε, όμως τώρα η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών καλεί εκ νέου την Έλενα Χριστοπούλου και τους μάρτυρες, καθώς η υπόθεση εξετάζεται ξανά.

Στο “Πρω1νό” διαβάστηκε αποκλειστικά η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: “Δεν δημοσιοποίησα τα προσωπικά μας δεδομένα αλλά δεν επιθυμώ η στάση μου αυτή να ερμηνευθεί ως ένδειξη τυχόν αποδοχής όσα δημοσιεύονται στα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες. Το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη”.

Στην εκπομπή διαβάστηκαν και οι απαντήσεις των Μαρία Ηλιάκη-Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Φαίη με τους συνεργάτες της έκαναν τα δικά τους σχόλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη για το The Bachelor: “Είναι χαμηλού επιπέδου” 

Ο λόγος που ο Ηλίας Βρεττός δεν ήθελε να συνεργαστεί με την Ελένη Τσολάκη στο J2US! 

Γιάννα Τερζή: Ο λόγος που έφυγε από την Αμερική και η συγκατοίκηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! 

Keywords
Τυχαία Θέματα