Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Αν αύριο ξαφνικά ερωτευτώ παράφορα, δεν ξέρω αν θα…»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καταφέρνει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Γυναίκα, έκανε μια εξαίρεση και μίλησε για τον έρωτα, αποκαλύπτοντας μάλιστα, το πιο παρορμητικό πράγμα που έχει κάνει.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν ερωτεύεται με το μυαλό, αλλά παρασύρεται από το συναίσθημα: «Με το μυαλό είναι αδύνατον να ερωτευτείς. Ο έρωτας είναι μια κατάσταση στην οποία μπαίνεις και το μυαλό απορρυθμίζεται απόλυτα. Είναι σαν να έχεις πυρετό. Από τη μια είσαι στα ουράνια και ακούς μουσικές και από

την άλλη στα πατώματα – και πάλι ακούς μουσικές… Μεγαλώνοντας δεν ερωτευόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Είναι πλέον πιο ποιοτικά τα κριτήρια. Βέβαια, στη θεωρία πολλά λέμε. Αν αύριο ξαφνικά ερωτευτώ παράφορα, δεν ξέρω αν θα είμαι στην ψύχραιμη και λογική θέση να στα λέω αυτά».

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ποιο είνει το πιο παρορμητικό πράγμα που έχει κάνει για έναν έρωτα. «Να τα παρατήσουμε όλα και να φύγουμε ξαφνικά για το εξωτερικό Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μόνοι μας, χωρίς καμία ενημέρωση και δεύτερη σκέψη. Από το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο και από εκεί στα στενά του Παρισιού, να χιονίζει κι εμείς να περπατάμε ενώ έμπαινε ο νέος χρόνος. Ήταν παρορμητικό και πολύ ρομαντικό τη στιγμή που έγινε», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Ο Acun Ilicali αποκάλυψε την Ελληνίδα παίκτρια που είναι ερωτευμένη μ’ έναν Τούρκο!

Keywords
Τυχαία Θέματα