Χριστίνα Παππά: Το δημόσιο ξέσπασμα για νοσοκομείο – «Πληρώσαμε 2.000 ευρώ για 24 ώρες»

Μια προσωπική ιστορία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της η Χριστίνα Παππά με αφορμή δύο άσχημες εμπειρίες από επισκέψεις της σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων.

Η γνωστή επιχειρηματίας αποκάλυψε πως πριν από δύο εβδομάδες επισκέφτηκε με τη μητέρα της τη συγκεκριμένη κλινική λόγω ενός θέματος της υγείας της και για 24 ώρες που έμεινε μέσα η ηλικιωμένη γυναίκα πλήρωσαν 2.000 ευρώ.

Σήμερα, η Χριστίνα Παππά χρειάστηκε να πάει ξανά στο εν λόγω

νοσοκομείο για μια εξέταση, καθώς της είχε ανέβει πάρα πολύ η πίεση και η αναμονή ήταν πολύ μεγάλη παρά το γεγονός ότι αποτελούσε έκτακτο περιστατικό.

«Πριν από 15 ημέρες κοιμόμουν και 5:30 το πρωί ακούω μέσα στον ύπνο μου τη μαμά μου να φωνάζει βοήθεια. Σηκώθηκα και είδαμε ότι είχε πίεση 23. Την πάω σε ιδιωτικό νοσοκομείο νοτίων προαστίων, τη βάζουν μέσα για 24 ώρες και της κάνουν όλες τις εξετάσεις. Πληρώνουμε 2.000 ευρώ για 24 ώρες.

Φεύγοντας ρωτάω τον καρδιολόγο, αν της έδωσαν φάρμακο και απάντησε αρνητικά, λέγοντας να πάμε στον παθολόγο. Και του λέω “πληρώσαμε 2.000 ευρώ για να πάει σε άλλον γιατρό;”.

Σήμερα πάω εγώ, γιατί λόγω στενοχώριας μου ανέβηκε η πίεση, τους ζητάω μία γρήγορη εξέταση τροπονίνης και περίμενα πολλή ώρα. Θα έπρεπε να με αφήσουν να πεθάνω με τόσο υψηλή πίεση που περίμενα τόση ώρα; Αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Πρέπει να τους πληρώνεις μόνο και όποιος πεθάνει, πέθανε…», ήταν τα λόγια της Χριστίνας Παππά.

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μας δείχνει τον γιο του και «λιώνει» από ευτυχία!

 Μαίρη Συνατσάκη: Η χαριτωμένη selfie με την πέντε μηνών κόρη της στο ασανσέρ!

 Νατάσα Θεοδωρίδου: Η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη

Keywords
Τυχαία Θέματα