Χριστίνα Κοντοβά: «Με θυμώνουν τα ανυπόγραφα άρθρα σχετικά με την προσωπική μου ζωή»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και την Χριστίνα Ζάχου παραχώρησε η Χριστίνα Κοντοβά και μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας.

Σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις οικογένεια;

Δεν ήμουν ποτέ το κοριτσάκι που ονειρευόταν να γίνει μαμά. Έχω μάθει να μην αποκλείω τίποτα από τη ζωή, αλλά δεν το προγραμματίζω κιόλας. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για τα ίδια πράγματα. Ζούμε σε μια εποχή που μπορούμε να κάνουμε τις επιλογές μας, χωρίς να έχουμε

τύψεις και ταμπού για τις αποφάσεις που παίρνουμε.

Μήπως τελικά έρχονται στη ζωή μας αυτά που πραγματικά θέλουμε;

Ακριβώς. Έρχονται καταστάσεις στις οποίες μπορείς να αντεπεξέλθεις και να τις υποστηρίξεις. Ομολογώ πως μου έχουν έρθει υπέροχα πράγματα στη ζωή μου και είμαι ευγνώμων. Αν είναι να έρθει κάτι παραπάνω, είναι καλοδεχούμενο, γιατί είμαι εγώ καλά. Θα δείξει.

Έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική σου ζωή, όχι πάντα αληθή. Επηρεάζεσαι ή δεν σε αγγίζουν πια;

Το τελευταίο διάστημα δεν διαβάζω ούτε βλέπω τηλεόραση. Έχω μάθει να το αποδέχομαι, αλλά πολλές φορές με θυμώνουν τα ανυπόγραφα άρθρα. Σε γενικές γραμμές δεν δίνω σημασία, γελάω με ό,τι γράφεται.

Είσαι διαφορετικός άνθρωπος εκτός δουλειάς;

Είμαι πιο ήσυχη και υπομονετική. Γίνομαι λίγο αγρίμι στη δουλειά μου, καθώς με ενδιαφέρει να περιφρουρήσω αυτό που έχω χτίσει. Εκτός εταιρείας παίζω με το σκυλάκι μου, τα ανίψια μου, κάνω ταξίδια και ασχολούμαι με το σπίτι μου. Μου αρέσουν, επίσης, οι χαλαρές ώρες που δεν κάνω απολύτως τίποτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα