Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Η τελευταία κοινή εμφάνιση πριν από την αποκάλυψη του χωρισμού

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 5,5 χρόνια κοινής πορείας. Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα το πρωί της Παρασκευής 9/12, με την αποκάλυψη να γίνεται μέσα από το «Πρωινό μας» και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Ο γνωστή σχεδιάστρια ρούχων και ο ισχυρός άνδρας των media αποτέλεσαν ένα ζευγάρι που κρατούσε χαμηλό προφίλ καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης του και στις σπάνιες συνεντεύξεις που έδωσε ο ένας μιλούσε με τα πιο γλυκά λόγια για τον άλλον.

Επισφράγιση της αγάπης τους

αποτελεί φυσικά η μικρή Ada, η οποία έχει μπει στη ζωή τους τα τελευταία δύο χρόνια και τους έχει ξετρελάνει! Και μπορεί η υιοθεσία της Ada να αποτελούσε επιθυμία της Χριστίνας Κοντοβά, όμως ο Τζώνη Καλημέρης τη στήριξε και στάθηκε στο πλευρό και των δύο.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού έγινε στα τέλη του Νοέμβρη, όταν ο φωτογραφικός φακός το απαθανάτισε μαζί με την κορούλα του στο κέντρο της Αθήνας.

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης χώρισαν σε ήρεμο κλίμα, αφού υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσά τους. Μάλιστα, εξακολουθούν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη, καθώς εκείνος πρόκειται να μετακομίσει σε μερικές ημέρες σε σπίτι κοντά σε αυτό που ζουν τώρα.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Εύα Καϊλή: Συνελήφθη ως ύποπτη για διαφθορά

 Νίκος Κοκλώνης: «Με πονάει όταν πέφτω στο κρεβάτι μου και η άλλη πλευρά είναι κενή»

 Εύα Καϊλή: Ποιος είναι ο Ιταλός σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι που συνελήφθη

Keywords
Τυχαία Θέματα